• konfucius

Zdarec, potřeboval bych radu ohledně klik kazetu mám s 8 kolečky a kliky 42–32–22, budu muset kupovat novou kliku ale kombinace 42–32–22 se už moc nedělá všude mají jen 44–32–22, vadilo by něčemu že místo puvodních 42–32–22 tam vrznu 44–32–22? diky z radu.

0 0
    • lidumil  

No pokud nemáš smyk s objímkou na střed, tak to neva. Jen budeš mít trochu jinej poměr velkej převodník x kazeta. A možná budeš mít krátkej řetěz.

0 0
      • konfucius  

jo supr takže krom délky řetězu a smýk by problém byt neměl dikec

0 0
    • tomaasz  

U převodníku 44–32–22 mi nevyhovuje velký skok mezi 44 a 32 zuby, ale 42–32–22 dělá například Sh alivio FC-MC08, Truvativ Five D, Sugino 282 (stojí asi 450,–) ,Suntour MD-250 (na těch jsem najel přes 20000 km bez výměny převodníku).

0 0
      • wlk  

Truvativ fiveD jsou 44

0 0
      • Daf  

Ja jsem po prechodu z 42z na 44z nepoznal rozdil :) Kazdopadne bych koupil kombinaci 44–32 uz z duvodu kompatibility smyku, ktere jsou navrhovany prave na tuto kombinaci. Jinak musi byt serizeny o neco vys nad pilami, protoze by pri zarazene velke pile drely vnitrnim voditkem o zuby prostredniho prevodniku.

0 0
    • gersa  

Vzdycky se to da vyresit dokoupenim prevodniku 42z…

0 0
      • quidos  

kromě jiných převodových poměrů bych to asi moc neřešil, na průměru převodníku to je nějakých 8mm (zhruba), maximálně kousíček posunout přesmyk. Na délce řetězu to je ani ne 1,5cm..

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.