• JirkaT

    Dozrál jsem k potřebě nášlapů. Nejezdím závody, ale v terénu se bavím + turistika. Občas potřebuji od kola dál popojít, nebo v botách dojet do města. Zaujaly mne tyto pedály. Jednostranný nášlap, možno otočit, rámeček na normální boty. Nabízejí mi je za 990,– + turistické tretry. Má s nimi někdo zkušenost ? Děkuji.

    0 0
    • Daf  

      Myslim ze se s vetsinou lidi tad shodnu ze nejlepsi levne pedaly jsou Shimano M540. Pokud ale chces s ohradkou, tak asi moc na vyber mit nebudes. Jeste jsem teda nepochopil jestli ta cena je vcetne tech treter. Zo by pak byla hodne dobra cena.

      0 0
    • Pá-dlista1  

      Presne tohle se tu resilo jiz nekolikrat a vzdycky se stejnym vysledkem. Dotycneho jsme vyvedli z omylu. Nerekl bych, ze jsou takove pedaly k necemu dobre. A jeste v kombinaci s turistickyma botama… se divim, ze te jeste nikdo nezadupal do zeme :)

      0 0
      • JirkaT  

        Asi záleží co a jak chceme kdo jezdit. Já když vidím borce cvakat nemotorně v cyklobotách třeba po dlažbě , jsem rád že mám na nohou „botasky“. Ale zadupávat je nebudu. :-) Já chci kompromis. Zachovat to co mám dnes + možnost zacvaknout se navíc.

        0 0
        • TheIF  

          Jsou dva druhy bot na SPD, chrtí v těch se moc nedá chodit a pak turistické ;-) Já v klidu ujedu 10–20km v obyč teniskách na spd, pokud nemáš šlehače tak se stím v klidu do toho města dá dojet :-)

          0 0
    • JirkaT  

      Tak je máme oba 2 roky a plná spokojenost. Konstrukčně je tam ale problém, že se dá při nepozornosti ztratit spešl matka na přítlak kufru a ta se samotná nesežene. Mám hotový software pro laser na vypálení a pár jich mám hotovejch u sebe. Tak kdyby někdo potřeboval …

      0 0
    • pasek  

      mam na nich najeto cca 1000km sou v pohode ,liby s mi ze dyz jedu nakej tezsi teren(s krossem je to kumšt napr.pole,hluboky listi v lese atd) tak si naslap vycvaknu a s jednou nohou jedu jako na normalni slapce, pac dyz me naky prekazky zastvila dal sem nohu na zem mit ji v naslapu tak lezim nosem v oranici :-))

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.