Jak se starat o silniční pláště?

4 nepřečtené
  • pavelr

Mám 3 roky pláště Michelin Axial Performance. Před sezonou jsem je skouknul a zjistil jsem, že hnědý bok je příšerně popraskaný až na textilní výplet a že stvrdnul, téměř se drolí. Kolo mám v bytě. Jak se mám o pláště starat, existuje na to nějaký přípravek? Dík

0 0
    • marhi  

To že to popraská není žádná tragedie. Je to zcela normální a časem to udělají všechny. Možná bude někdo oponovat, ale při těch tlacích co jsou v sil. pláštích je to jen otázka času. Krom estetického hlediska to není nic proti ničemu. Co je ale horší, nesmí se začít cupovat plátno. Jak ti z toho začnou lézt nitě tak ahoj. Nevyvalí se to hned ale radši to vyměnit. Pokud prosvítá plátno tak je to ještě OK. Jak už lezou nitě tak pryč s ním.

0 0
    • Siddha  

boky se mi hned rozdrolili na obou co jsem mel, kamos ma novy Megania a ty to samy, je to tedy nejspis problem vyrobce, ale na funkci zivocichare to nema vliv, potrha se jen ta povrchova vrstva, ted je mam na zimaku a uz vylejza hadra, tak casem pujdou do vecnych lovist. Jestli uz sou i celkem sjety, tak je mozna uz radsi vymen…

0 0
    •  

Ječňák je borec!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.