• Bak0nuk3m

Ahoj mozna je to naprosto stupidni dotaz ale mam otazku jak se starat o bike ? konkretne co promazavat ? jak hodne ?

0 0
    • Pá-dlista1  

Ram otirat froté rucniky :)

0 0
    • R.1  

Jo, naprosto.

0 0
      • peky  

fakt? to nedělám. A nepškrábe se lak? Já ho teda sprchuju ve vaňičce každej večer před spaním

0 0
        • R.1  

ja ho nejdriv naprosto a pak az teprv.

0 0
        • Petr_67  

Já taky sprchuju, ale tak 1 za měsíc. Myslím, že to moc nesvědčí některým součástkám, asi by je bylo třeba častěji mazat.

0 0
    • fousac  

hlavne je potreba dukladne a casto namazat majitele.. ;)))

0 0
    • Lance  

tak jo budu ochotnejsi promaz co vrze,utri hrubou spinu,sem tam dofukej duse – pokud je mas v plastich no a to je de facto vse. to zvladnes v poho

0 0
    • R.1  

nemam ciste svedomi,ze sem tvuj dotaz odbil, takze,reknu ti to po slovensky: Chodis pedpokladam ked je pekne pocasie,ziaden dazd. Ked je bike spinavy, umyt jarovou vodou a nejakou kefou, pozor na naboje a loziska, vysusit, olejom namazat retaz a capy na prehadzovke/pres­myku. Pre zaciatok staci :)

0 0
      • Koala MC  

I kolo má duši…a proto je třeba mu před spaním povídat pohádky..znáte třeba tu „O neopotřebo­vatelném plášti“…nebo „Neposlušném bajku z obchodu Tesco“…?:-)

0 0
      • Bak0nuk3m  

dekuji presne to jsem potreboval vedet namazu olejem retez a cepy prehazovacky

0 0
        • R.1  

raz za rok-dva (podla intenzity) vazelinou namazat capy na brzdach + vymena spalkov (ak nemas kotuc), namazat OR/AND vymenit lanka&bowdeny a skontrolovat/vy­cistit/namazat naboje a hlavne loziska, vymenit retaz atd.

0 0
        • Daf  

Cepy prehazky, ani smyku vubec nemazu. Neni to proste potreba. Akorat se na to vic chyta spina. V podstate mazu jen retez a pritom ho otru hadrem, vycistim pastorky, prevodniky a kolecka prehazky. To je moje nejbeznejsi udrzba. Jo a po kazdy vyjizdce jsem si zvykl otirat kluzaky vidlice.

0 0
    • chobot  

co to mas za stranky?mokry tricka, kozaty blondyny..ajaj sodoma gomora velebnosti :)

0 0
      • killian.noir  

dvakrat tydne davam bajk do sauny, pak pedikura a kadernik:-)))

0 0
        • peky  

no to je dobrý. A depilace nic? Hele já s tím mím bejkem jezdím i na depilace. Von pak tolik nesmrdí když se na švihu potíme.

0 0
          • killian.noir  

ten muj nastesti neni chlupatej, takze depilaci nepotrebuje, ale jeste sem zapomnel napsat, ze ho v zime oblekam do svetru aby se nenastyd:-)

0 0
            • peky  

jenom škoda že na něj nejde sehnat standardně něco fešnýho v u pietro filipa :) musí se na něj šít na zakázku co? A to si k němu bereš i do barvy i ve voblečku yorkšíra? nebo vodíš na vycházky jen bike

0 0
    • Vymi  

i muzi maji sve dny!!! :-) tedy starat se o nej jak nejlepe dovedes… :-) a tvoje kolo to pak oceni az s nim vyjedes! :-)

0 0
    • McBlacky  

nijak, jezdit jezdit jezdit

0 0
    • marco  

1× za 200 km promazat co jde jinak parní lázeň podle potřeby ročního obdobía náročnosti projížděk nic víc nic míň. Moje kolo se o mně také nestará o nic líp aspoň podle toho jak se nekdy cítím utahanej ale o to asi je.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.