• croscountry

Prosím Vás, viete mi niekto poradi? ako si urobi? značku na karbonovej sedlovke? Na hliníku som jemne potiahol pílkou, ale neviem, či to karbonu neuškodí. Vďaka

0 0
    • Dumbo  

nalep tam bielu samolepiacu foliu :) alebo cervenu izolepu…

0 0
      • croscountry  

No to práve nejde. Sedí absolutne presne do sedlovej trubky. A niekedy v dlhších a ?ažších zjazdoch sa oplatí zliez? a zasunú? ju. Alebo pri transporte v aute.

0 0
    • karum  

zkus třeba udělat značku lihovkou

0 0
    • JMT  

karbonova sedlovka by se mela mela nastavit anecha, casta zmena polohy skodi jeji strukture…

0 0
    • pos3k  

lihovka, barva ci tekute belitko (papirnictvi, kryje se tim napsany text,ne ta paska, vetsinou podoba tuzky)

0 0
      • croscountry  

Ďakujem za príspeky. Zasúvam ju minimálne, ale niekedy sa tomu človek nevyhne. Skúsim toto lihovka, barva ci tekute belitko Díky, čau

0 0
    • MartinXC  

Já vzal nůž, v tom kulatém otvoru v sedlové trubce jsem na sedlovky vyškrabal kolečko (spíš zdrsnil povrch). Pak jsem ji vytáhl a bílou barvou na označené místo udělal puntík.

0 0
    • Meesha  

S karbonovou sedlovkou nehejbu. Maximalne jednou za cas v akutnich pripadech. Mam tam nalepku tesne nad objimkou, ale je to spis kvuli tomu abych videl, jestli zalejza.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.