• rb

Podělte se prosím o zkušenosti s karbonovýma sedlovkama Pells.Uvažuju o ní,ale je mi podezřelá cena 1250 kč.Dík.

0 0
    • slavekRM  

Ceny se neboj, je naprosto spolehlivá. Odjezdil jsem na ní rok a bez problémů. Ale kupoval jsem ji ze dvou důvodů. Je lehčí a líp tlumí vibrace. To první je pravda a to druhé myslím ne. Alespoň já to nijak nepozoroval.

0 0
      • rb  

Právě,že mi jde spíš o to pohodlí,i když nepopírám,že nějaké to deko dolů taky potěší.

0 0
        • slavekRM  

No takže moje zkušenost: jezdil jsem celkem tři sedlovky – hardware, syncros, pells. A kromě váhy jsem neshledal žádný podstatný rozdíl. Ted požívám hliníkovou syncrosku ale jen proto, že je esteticky nejlepší. Pohodlí docílíš spíš dobrým sedlem. Viz starší příspěvky.

0 0
          • rb  

To si mně nepotěšil,dost sem si od toho sliboval.Sedlo mám od lonska,takže o novém neuvažuju.Není tak dávno,co tady někdo karbonovou sedlovku vychvaloval,jak není pohodlná,značku nepamatuju.Snad se ještě někdo ozve.

0 0
            • zirecek  

myslim, ze ti tohle rekne mnohem vice lidi, nez ze materialem sedlovky ziskas na pohodli…radeji sedlo, plaste.

0 0
      • Vilém  

Pred karbonovou Pells jsem mel Ritchey Pro, zdala se mi pohodlnejsi, ale bohuzel se zohnula (mam ram s dost polozenou sedlovou trubkou).Prinos vidim ve vaze pripadne designovej.

0 0
    • zwwak  

Má ji na silničce, druhou jsem objednal na bika. Pohoda, chválim.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.