Continental Grand Prix Supersonic nebo Michelin Pro Race?

5 nepřečtených
  • PT

Tak serozhoduji mezi temito dvemi.Ty Continentaly pry vazi 140gramu,Michelin maji 220.To bych tolik neresil,ale proc ne.Cena Continentalu 40USD,Michelinu cca 34,takze taky nic moc.Michelin hezci,mam je ted,ale uz konci,tak fakt nevim.Jezdite ty Cont. nekdo?

0 0
    • Vrci  

Vozil jsem obojí na stejných kolech (Proton), se stejnýma dušema (supersonic) a ve stejném rozměru (622–23).

Ani jedny jsem ani jednou nepíchnul, zrovna tak se mi nestalo, že by ustřelili v zatáčce. Supersonic jede díky nižší váze a vyššímu tlaku líp, ale nejsou to pláště na tréning – moc nevydrží. Já je vozil jako pláště na závody a po sezoně asi 1000 začalo na zadním plášti prosvítat plátno. Tak jsem přední hodil na zadek a na předek koupil 20.

0 0
      • PT  

Tak jse objednal na http://www.schwabcycles.com/…e/Qstore.cgi?… ty Michelin za 16dolaru kus:)Svetle modra brava,sirka teda 20,ale za tu cenu,no nekup to:)Vzal jsem rovnou ctyri,tak jsem zvedavy,jestli bude vsecko OK.Takove ceny se mi libi:)Dik

0 0
      • PT  

Ha,tak oni to chteji zaplatit kreditkou vydanou v USA,tak to si musi pockat…do vecera:)

0 0
        • vozejk  

dobre si udelal.ja vozil taky oboje a presne jak rikal vrci.conti valej fakt uzasne,ale ja je znicil za jeden etapak(500km).sou to plaste na casovku a tam se nak nepocita ze bys treba brzdil nebo tak neco.ted mam ty micheliny a sou v pohode.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.