• Gumicuk

    Ahoj, mate nekdo zkusenosti s botkama Lake konkretne modelem MX 155? Videl jsem je v katalogu GT a docela se mi libej a jsou za celkem dobrou cenu 2150,–Kc Nevite jak maj pevnou podrazku a vubec co s o nic myslite. Byli by to moje prvni botky na naslapne pedaly, tak budu rad za kazdou radu a nazor. Diky Tomas

    0 0
    • LukasX  

      Nevim presne tenhle model, ale kdyz jsem si kupoval, tak mi spis doporucovali neco jinyho. Nakonec sem si koupil Adidas EL-MORO a ty mi plne vyhovujou. Nechtel sem tretry, abych v tom mohl i chodit a sem spokojenej. Cenu sem mel kolem 2000 taky.

      0 0
    • Frank  

      Moc pěkný turistický tretry.. taky do nich hodlám investovat… Bohužel sem je ještě v žádným shopu neviděl a přes net bych nakup bot raději neriskoval.. Jinak špatný nejsou ani MX101.. maj vibramovou podrazku a za ty prachy jsou taky gut..

      0 0
    • jakub  

      ja mam lake a sou uplne super

      0 0
    • Paja  

      Pokud chces civilne vypadajici botu, tak dobre vypadaji i MX 101, dival jsem se na ne v ksefte a podrazka vypada solidne a je i dost tuha, predpokladam, ze MX155 budou tuhe obdobne, akorat ze v nich bude v lete vetsi teplo (zase vic chrani kotnik pred podvrtnutim pokud musis jit). Dobry turisticky tretry dela i Shimano, oproti dobe pred cca peti lety pochopili, ze i civilne vypadajici tretra muze byt dost tuha, ted mam M020, vypadaji jak botasky a tuhost podrazky neni horsi nez u vetsiny sportovnich treter. Pokud nepozadujes aby tretry vypadaly civilne, tak MX160 a zrejme I levnejsi MX81, v katalogu vypadaji dobre a podrazku budou mit minimalne tuhou jak MX101.

      0 0
    • Andrew  

      Taky jsem nedávno koupil botky a jsou to shodou okolností Lake MX 220.Původně jsem pokukoval po MX160 ale vůbec mi nepadli na nohu.Špice je moc úzká.220-ky jsou širší.Zkušeností moc nemám byl jsem v nich zatím jenom jednou, ale první dojem je super.Podrážka vyztužena, vibramový vzorek= celkem dobrý na chození, a variabilita v dotažení-tkaničky + 3 sucháče.Doufám, že moc nepovolí, protože teď mi padnou.

      0 0
      • figur  

        Mám asi měsíc Lake MX 160,cca 500 km najeto a můžu říct jen to dobrý.Tuhá podešev,přesto dobrá chůze.Kůže se vytvaruje podle nohy a podle její pevnosti vypadá,že bude držet.Možnosti dodaných duralových špalků jsem zatím nevyužil.Zkoušel jsem i MX 220,ale měl jsem dojem,že ten semiš se víc vytáhne než materiál na MX 160.Ale to je jen můj dojem.

        0 0
    • sis  

      Ja mam uz 2 roky Specialized sporta plne mi vyhovujou. Tehdy stály 2.500, ted jsou mislim levnejsi koloe 2000. Dobre sedí a daj se stáhnout i snurkama,ale neni treba.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.