• emkaa

Sorry za zacatecnickej dotaz, ale koupil jsem novy gumicky BBB do vymmennejch cartridgi. Nacpal jsem to bez problemu do cartridge a ted se mi to zda nejaky velky, resp. ta guma se mi zda prilis vysoka. Predtim kdyz jsem tam daval Jagwire tak jsem akorat zasrouboval zpatky predpeti lanka u paky, mirne posteloval a bylo to. Aby to ted fungovalo, tak bych to musel uplne jinak seridit, je mi to divny. Je mozny, ze se ty spalky tak lisej? Delaj se ruzny velikosti? Fakt nechapu. Brzdy Tektro Quartz, ale na tom asi nezalezi.

0 0
    • TinkTink  

Ano, lisi…nektere spalky jsou vyssi nez jiny…todle bych neresil a seridil to na novy spalky.

0 0
      • emkaa  

Mas pravdu, predek uz jsem tak seridil, ale vzadu je diky tem spalkum tak malo mista, ze ted kdyz roztahnu celisti na max co dovoli zadni stavba, tak mam velkej problem mezi nima protahnout 2.1 Racing Ralpha:-( Takze tam asi budu muset stejne dat nejaky nizsi.

0 0
        • TinkTink  

A nejdou prehodit podlozky pod spalkama? Jeden je vetsinou tenkej a druhej tlustej…no…pokud nechapes, hodim nakej link…

0 0
        • enjoy  

tohle je u nekterych ramu normalni,ze brzdama s nafouklym plastem neprojdes.

0 0
        • Paja  

S novyma cartridge spalkama BBB nebo Baradine taky brzdou nanoraptor 2.0 neprotahnu (ani s tensi podlozkou u spalku), proste je to vysoky:o) musis kolo nasadit jen s mirne nafoukanym plastem a dofoukat az pak.

0 0
          • náčelník  

Poloha podložek s tím přece nemá nic společného. Botka se opře vnější stranou o vzpěru/nohu vidlice stejně a? už máš podložku kdekoli :)

0 0
            • Paja  

Pravdu dis, je to tak zmatlo me nekolik prispevku okolo:o) ale i tak ten nafoukany plast neprojde:)

0 0
    • RomanH  

Prohod podlozky, tlustsi dej ven a tensi pod

0 0
    • MARIN  

Zrovna nektere BBB spalky jsou vyssi a je potreba prohodit podlozky u ucyhseni k brzdovym celistim

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.