• Jaroslav

Chtěl bych si nalakovat AL ráfky na černo. Máte někdo zkušenosti jakou barvu ,aby se neloupala ?

0 0
    • Lance  

vzdycky se Ti to bude loupat

0 0
    • djano  

Daj si to eloxovat. Uz tu o tom nieco bolo. Ale aj elox sa da odrat – len sa neodlupuje.

0 0
    • rock  

// … nakonec to vyhrál rám Klein Attitude //

Na tohle kolo chceš dát ráfky natřené podomácku ???

0 0
      • Jaroslav  

Přední náboj mám 28 děr.Nemůžu sehnat vhodný Disc-ráfek pro tento náboj. Alex,Mavic dělají na kotouč. náboj pouze 32/36. Poněvadž mám orig. frézovaný přední ráfek Bontrager 28 děr + náboj Bontrager prům.ložiska nechci měnit i ten náboj. Zadní jsem již vyměnil ten je 32 děr. P:S: Dík za radu kde sehnat nějaký solidní pevný diskový ráfek 28 děr na moji 95 kg živé váhy.

0 0

Vozi to sem Engram…

0 0
      • Jaroslav  

Perfektní ten Syncros DS28 objednám. Dík všem

0 0
        • Daf  

No ale ten DS28 je na 32 a 36 der. Na 28 je jen DS23 ne?

0 0
        • Pá-dlista1  

Objednej si prosim FLR DS23 pro 28 der. To jen pro pripad, ze bys chtel, aby ti to pasovalo na tvuj naboj. Za nas se cteni ucilo v prvni tride ;)

0 0
          • Jaroslav  

No jasně dík. To je tak ,když se dělá několik věcí najednou.

0 0

Ten FLR DS23 Rim mam na zadnim kole. Zatim najeto asi 1000km a drzi, uvidime dal. Musel jsem resit pac jsem rostipnul rafek u Mavicu Crosslink… www.bike-forum.cz/forum/forum.php?… Zacalo to malinkejma prasklinama a skoncilo to crashem a osmou, ktera malem neprosla vidlici! :-D Sem se nevesel mezi znacku a kandelabr…

0 0
    • gobike  

Teď jsem stříkal obyčejnej ráfek z GT timberline černou barvou Motip ve sprayi a zatím to drží. Ale pokud chceš aby ti to tam drželo pořádně, tak to chce trochu zdrsnit ten ráfek.

0 0
    • MartinXC  

Kdysi jsem zkusil přelakovat stříbrný na černo autoemailem. Na acetonem pečlivě odmaštěný povrch cca 3 vrstvy nástřiku – drží to ještě teď, ale odolnost nic moc. U ráfků pro kotouče by to mělo vydržet. Odřené plochy se dají snadno zase opravit. Ale už bych to nedělal, škoda času a peněz. Ráfek je spotčbní materiál…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.