• slavekRM

No tak jsem si koupil nové brzdy véčka XT. a u montáže jsem zjistil nepříjemnou věc, ty pružiny na zadním kole prostě véčka nenapnou. A u přední jen minimálně. Uvažoval jsem, že bych pružinu vyhnul, ale nenašel jsem odvahu. Nakonec jsem ztratil nervy a hodil to celé do servisu, stejně jsem potřeboval vyměnit lanka a bowdeny. Tam se nad tím taky dost podivovali a jsem celkem zvědav co s tím udělají. Setkali jste se s tím někdy?

0 0
    • RomanH  

Ne ze by se primo nenaply, ale po několika letech provozu se unavily a tak cca 1× do roka jsem je rucne napruzoval. U novych je to divne. Jsou tam jeste sroubky, regulujici napeti pruzin, tak snad jedine kdyby jsi jej mel uplne vysroubovane (ale i tak se mi to nezda)

0 0
      • slavekRM  

Měl jsem je úplně zašroubované, tedy na maximální napětí.

0 0
    • Cromoly  

mel jsem stejný problém,ale je třeba je předepnout,bočními nastavovacími šrouby a vše je ok.Vážně.

0 0
    • kovar  

jo setkal. U XT 2002. Řešení jednoduché, ohýbat ty dráty se mi moc nechtělo, tak jsem tam dal delší stvěcí šroubky a O.K. (ty stávající byly krátké, ani při max zašrubování nedokázaly pružinu (drát) napnout

0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce