• Fidoo

Omlouvám se že votravuju ve fóru, ale potřeboval bych sofort poslat do světa Scareba Super 80 s lockoutem, s trnama na véčka. cena pět a půl. Ostatní mailem, dík

0 0
    • wroum  

bazar je jinde. smazat!

0 0
    • sun7dots  

To neděláš dobře, Jaromíre… :)

0 0
      • Fidoo  

se omlouvám znova – už se to nestane ..... to s těma sirkama:-)

0 0
    • cabbage  

vidli u ktery skrta plast o podkovu fakt nechci.....

0 0
    • pegal  

nechcete kralika? potvory se premnozili a nikdo to nechce jest .. :)

0 0
    • McBlacky  

5500? si upad ne :) za 6100 je novej :/ takže to tipuju že to prodáš pod 4000

0 0
      • wroum  

jj realna cena bude urcite do 4 000, pokud to vubec proda :-)

0 0
      • rock  

Kde ?

0 0
        • RomanH  

Snad nechces Skareba ?

0 0
          • rock  

Myslíš, že by to byla změna k horšímu ve srovnání s tou Aerosou, co mám teď ? Pokud chci zdvih cca 8cm, tak mám v ceně pod 10 tisíc na výběr jen obvyklou trojici Skareb / MX Comp / Pilot …

0 0
            • pegal  

zapomel jsi na Suntour .. :)

0 0
              • rock  

Nezapomněl, nebyl zahrnut do výběrového řízení …

0 0
            • RomanH  

To urcite nee, ale : Rozmysli si poradne tech 80mm. Navic Ti jeste zbyva RS Duke. Jo, a ta cena u toho Skarebaje treba na koloshopu 6990, podivej se i na cenz ostatnich vidlic a v jinych e-shopech. Ja osobne bych nechtel vidlici s uzsimi nohami nez 30mm (uz posilhavam po 32mm)

Poradne se projed treba na te Romanove Rebe nebo na moji Z3, budes to mit investici na delsi dobu.

0 0
              • rock  

Co se zdvihu týká, jsem rozhodnutý. Potvrdili mi i v ProgressCycle -jakožto zastoupení Ravo u nás-, že na ten můj Racing XC by víc nedoporučili. Rozumím tomu příliš málo na to, abych o tom polemizoval. Reba stojí zhruba dvojnásobek mé představy o ceně – ještě tak toho Duka (viděl jsem ho pod 8500) bych možná ustál …

0 0
            • cabbage  

jak moc po10kkč? co duke xc na koloshopu za 8430? jeste nedavno meli na kolokramu rebu za 9kkc.....

0 0
            • Paja  

a co Recon?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.