• cecio

Zdravím, uvažuju o koupi nové vidle. Hodně se mi zamlouvá Scareb super 04, ročník 04 hlavně kvůli ceny :). nadruhou stranu jsem hodně spokojený s ráfkovýma hydrama HS 33 a vůbec neuvažuju o změně. Jsem slyšel, že se Scareb na V-čkách „rozvírá“ a někdo už tu na fóru psal o prasknutí. Tak právě nevím, jestli toho Scareba risknout, nebo se spíš kouknout po nějaké jiné vidli. Nemáte někdo s touto kombinací zkušeností? Nebo co byste mi doporučili? Brzdy fakt jiné nechci :). Díky moc

0 0
    • enjoy  

rozevirani pod veckama poznas na miste,kdyz za to hodne vezmes.ale pri jizde bys uz davno letel pres riditka.a ze by nejaky skareb prasknul pod veckama tak o tom slysim poprve:-)

0 0
      • cecio  

Já slyšel, že prasknul ten revers arch u spoje s nohou a prý na V-čkách, ale je to jedna baba povídala, tak se právě ptám, jestli je na tom něco pravda.

0 0
        • enjoy  

jo prasklej revers arch jsem uz jednou videl na vlastni oci u manitou six(vnejsi nohy budou stejny),ale to byl nehctenej drop asi tak 2 metry velkej a kolo slo presne na vidli.

0 0
        • juli  

Jeden Six presne takhle oddelanej mi lezi v dilne. Loni pri XC, bezny pad, fakt zadny dramo, jezdec 55Kg. Nahradni nohy tenkrat nebyly, nova vidle i ve sleve za dost, tak dostal oddilovou Marcosku z devadesatyho sedmyho roku a sezonu dojezdil. A letos si koupil zase Vinetua. Ja bych uz do toho asi nesel.

0 0
    • cecio  

Jo, jezdím XC, sem tam nějaké schody, z kopce mimo stezky, ale tak na pohodu, zatím jsem žádnou vidli neodrovnal. Ikdyž je pravda, že to byly zatím suntoury, ale chci už konečně vidli, která je už o něčem jiném. Líbí se mi taky black, ale ten je cenově jinde.

0 0
    • JJ  

Kdyz budes mit na tech magurach alespon original podkovu nebo neco lepsiho, tak by problem byt nemel

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.