• Vašur

koupil jsem mazání na řetěz Lubrichain racing wax. I když mi v obchodě říkali, že to není vosk, přesto jsem podle návodu měl dojem, že to za 3 hodiny zavadne a nebude tekutý. Za 3 hodiny byl pořád dost tekutý. Ale i když jsem to otřel a řetěz byl čistý, tak při jízdě (za 36 hodin) se olej vytlačil z čepů a řetěz byl mastný, umastil i pastorky a kladky přehazovačky a převodníky. Protřepat před použitím jsem se snažil dost. Máte stejné zkušenosti, kdo to používáte?

0 0
    • gobike  

No ale když se to menuje wax tak to musí bejt vosk, ne? Si kup radši něco jinýho

0 0
      • Vašur  

No to mě právě mate, jako wax se to vůbec nechová. Ten pedros Ice wax jsem dřív používal, pak na čas zmizel. Ten se choval jako slušně vychovnej vosk, jen kdyby vydržel aspoň 100km.

0 0
    • JMT  

jezdim ho uz tak 4 roky porad, v zime, v lete…proste porad, namazu vecer pred svihem, rano utru a jedu, kdyz neprojedes nako hodne vodou tak to v poho vydrzi celej den (150km) z vodou a bahnem se to samozrejme skracuje, v suchu a cistu mi loni prezil i cca 300 km a porad ok p.s. je to vosk p.s.2 o nicem lepsim nevim

0 0
    • Martinkaa  

Taky to pouzivam uz nekolik let a musim rict, ze na nic lepsiho jsem zatim jeste nenarazila. Vydrzi to bez problemu celodenni svih (pokud se teda nejede v nejakem extremnim bahne, vode…). Pokud jedu neco kratsiho a zda se mi posvihu, ze to jeste neni uplne suche, ale zaroven by to neco chtelo, premazu to olejem na sici stroje a mam zase na chvilku vystarano ;-). Trosku to spini, ale neni to zadna hruza. Suchy hadr to spravi ;-)

0 0
      • Vašur  

Dneska jsem s tím dal 60km, trochu jsem na to nakydal bahno, dva brody, takže i sprchu dostal a vypadá, že drží a to bahno, respektive písek z něj se na tom nechytalo. Taky to extrémně nešpiní, to je pravda. Jen bych od vosku čekal, že fakt zaschne. Nakonec to vypadá, že to nebyla špatná investice.

0 0
    • malko  

Jo mam stejne zkusenosti a proto jsem to prestal pouzivat. Proste se ten retez spini jak svina, i presto, ze to nechavam zaschnout a utiram to do zblbnuti. Tedka retez mazu TF2. Musi se mazat casto, ale zato to jenom tak striknes a jedes.

0 0
      • JMT  

tf2 je na retez naprosto nevhodny a nepouzitelny (leda pro ty co trenujou na zahrade)

0 0
        • RomanH  

Nesouhlasim, v suchem prostredi vydrzi na retezu cca 50–60 km, coz mi na vyjizdku po praci staci (a nejzdim po zahrade). Je to olej, ktery ze vsech nejmene chyta prach a bordel. Je ale fakt, ze na delsi svih ci do mokra je nevhodny. Tam pouzivam Lubrichain racin wax extreme nebo Motorex Dry lube (pokud je sucho).

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse