• Honzin

    Koupil jsem (po mnoha kladnych ohlasech na B-F) Yarroline Racing Wax a fakt je super (vydrzi radove dyl nez jiny maziva). Ale po nekolika namazanich mi z plechovky zacala tect takova cerna hnusota (vypada to jako kal) a pritom to driv byl normalni cirej, naloutlej olej. Tak nevim jestli to je normalni slozka tohodle maziva nebo mam nejakej zmetek. Kdyz jsem tu plechovku nasilim rozebral, tak jsem zjistil ze, krome asi 1/2 cm z vrchu, je ta hnusota v celym zbytku. Tak co ted? Dik

    0 0
    • RomanH  

      Tak to zkus reklamovat. Ja jej mam doma otevreny jiz ctyri roky a porad dobry (pouzivam jej jen na Marathon, v zime a do destiveho pocasi)

      0 0
    • kovar  

      No to jsou mi věci :-) To je nejspíš suspenze sulfidu molybdeničitého, asi, použivá se jako pevné mazivo. Takže nic nereklamuj a „PŘED POUŽITÍM ZATŘEPAT“

      0 0
      • Loner  

        Kováři prosímtě je to ta komponenta, která n e s m í přijít do styku s kluzáky některých vidlí? (Mám JUDYnu 1999 a kluzák má tmavý povrch) Dík za info všem, co vědí a nejenom tuší. (Jinak zmiňovaný YRW myslím na řetěz nemá chybu a zakotvil jsem u něho na vždy ale bojím se ho dát na vidlu).

        0 0
        • kovar  

          olej určený primárně na mazání řetězu k mazání vidlice určitě nepoužívej a už vůbec ne ten Yarroline. Jinak si koleduješ o potíže (zatuhnutí vidlice atd) nejen quli složkám, které mohou poškodit povrch nohou nebo kluzných pouzder. Prostě je to olej na řetězy, vidlice potřebuje něco jiného. Jinak ta zmiňovaná komponenta, která nesmí přijít do styku je asi lithná sůl nějaké mastné kyseliny, která se používá ke „zpevnění“ vazelín.

          0 0
        • Paja  

          Kazdopadne se nespletes, kdyz pouzijes ten samy olej, ktery patri do vidlice (na penove krouzky, ktere jsou pod sedym prachovym tesnenim, pokud to ma judy xc 99 stejne jako xc 00)

          0 0
      • Honzin  

        no reklamovat stejne nemuzu – zahodil jsem paragon a navic jsme tu plechovku trochu nasilim otevrel :-) to protrepani pisou i v navodu, ale vzhledem k tomu, jak je to husty, tak to je jako protrepavat sklenici s medem :-)

        0 0
        • kovar  

          no musíš protřepat hodně,možná protřepání nebude stačit, bude třeba rozmíchat, aby se usazený MoS2 rozsuspendoval za­se.

          0 0
        • TinkTink  

          Si udelej naky nastavec na vrtacku a poradne to projed :)))

          0 0
        • Honzin  

          diky Vam za odpovedi – dam mu jeste sanci. psal jsem i vyrobci (prodejci?), az se ozve, tak to sem jeste dopisu. H.

          0 0
          • Honzin  

            oficialni odpoved od Yarroline: Lubrichain Racing wax, ktorý ste si zakúpil, je molybdenový mazací prostriedok na re?aze, ktorý sa po určitom čase usadzuje a je v tomto prípravku najdoležitejší. Preto uvádzame v návode, že sa pred použitím musí premieša?. Nakoľko plechovičky nemáme v ponuke cca 3 roky, aditíva molybdénu sa usadzovali hodne dlhú dobu. Na kvalitu výrobku ale vek nemá vplyv, my uvádzame minimálnu dobu použitia 10 rokov. Od minulého roku máme v ponuke aj Lubrichain Racing wax spray, kde doba schnutia na re?azi sa skrátila na 5 minút. Vlastnosti ostali tie isté.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse