• Myska

    Čau lidi, mám dres z coolmaxu a vozím camel. V místech bederního a prsního popruhu je dres už pěkně ošoupanej, vyžmolkovanej, tajak se dělaj žmolky na flaušce. Zajímavý, že záda jsou v pohodě. Nějakej dobrej nápad, abych ten dres nezničil do 1/2 roku? Díky moc

    0 0
    • Floydie  

      nenosit ho?

      0 0
    • Troll  

      Ma to vliv na funkcnost? Ja myslim, ze nema. A zmolky ani barva nejezdi.:-)

      0 0
    • saly  

      napr. Moiraci pisou, ze zmolky jsou bohuzel casty jev, ale ze nicemu nevadi a ze naopak jeste podporuji lepsi odvod vlhkosti. Nevim co je na tom pravdy.

      Myslim, ze tolik videt to neni a pokud tam nemas diry, tak bych na to kaslal.

      0 0
      • Thorn  

        Sensor pise to iste. Je to proste tak – funkcne pradlo nema byt vrchna vrstva.

        0 0
        • gumid  

          Mám Sensorácký dres a přesně to samé – žmolky, na černé barvě jsou dost vidět – ale dres není „spodní“ vrstva. To mám jezdit i v parném létě ( bude-li jaké ) ve vestě přes dres?

          0 0
          • Troll  

            Tohle pry resi lepe Craft. Ale nevim, ja mel vzdycky jen Moiru. Ale ti co maji Craft tvrdi, ze kdo zkusil Craft… Je drazsi, ale pry odolnejsi pri stejne funkcnosti. Ale jestli delaji i cyklodresy nevim, ja v tom nejezdim. Prijde mi luxus si kupovat na kazdou aktivitu jine obleceni, kdyz muzu mit jedno a to pouzivat na vsechno. Tedy, samozrejme az na vyjimky, ale nemam rad ciste jednoucelove veci.

            0 0
    • rock  

      Na jednu stranu požaduješ po dresu, aby byl co nejprodyšnější a na těle pocitově pokud možno neznatelný a na druho stranu Tě trápí snížená odolnost proti poměrně vysokému namáhání otěrem … máš holt smůlu, buď si vyber dres z odolnějšího (a pravděpodobně méně prodyšného) materiálu, nebo nevoz camel …

      0 0
    • Dumbo  

      alebo sa v miestach dotyku kamelu z dresom omotaj izolepou :)… izolepa riesi takmer vsetko hehe

      mne sa ozmolkovali dlhe zateplene gate od AXON-u… chvilu ma to sralo pretoze to vyzera blbo… ale vzhladom nato ze som ich ako tyzdnove pretrhol na zadku pri pade, nejake zmolky neriesim :)

      a to si nevidel moje rukavice jake su rozpadnute… ked uz nic ine… diery na handrach vyzeraju drsne :)

      0 0
      •  

        ale na ty diry by se vyborne hodila ta tva izolepa :) jinak moje rukavice jsou taky jak cednik

        a k tematu, mam senzor double face a ten se taky tak nejak zmolkuje, ale spis se mi furt o neco zachytava

        0 0
    • gumid  

      Myslím, že každý dres je spotřební zboží a tak životnost ( i estetickou ) nad dva roky nemá smysl řešit. Jak se „ojede“ , tak jede…

      0 0
    • scret  

      jj,me se taky dres od kejmlu trocha zmolkovati,ale to neres,je to na jezdeni a ne na prehlidku a az si v tom nekde usteles tak ti to uz ani neprijde:)))))

      0 0
    • adco  

      Ja mam dres Nema od roku 2001, prany po kazdom svihu, na chrbte stale camel a dres vyzera dres ako novy. (na stitku – 100% polyester). Take iste zlozenie ma aj druhy dres – Specialized, podstatne menej noseny a stopy po opotrebovani jasne viditelne, takze asi to zavisi na tkani. Funkcne pradlo nosim pod dresom aj v lete – tielko moira-micro, na jesen mono, v zime mono + duo.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.