• liki

Tak som si kúpil novú re?az sram pc58 a zistil som že mám zodrané zúbky na kluke(Shimano MC 08) a trocha aj kazetku(Sunrace, CSM-62–8) len 4. prevod. Keď som kúpil retaz druhej značky ako originál musím kúpi? kazetku a kľuky? Chcem kluky Deore Holowtech octalink. A kazetku keď budem musie? meni? asi sram 3.0

0 0
    • miťo  

No ja nevim, vozim retezy Sram, drive zvane Sedis a Sachs dlouho a nikdy jsem nepoznal nejakou nekompabilitu s pastorky a prevodniky Shimano. Kolik jsi na tom retezu najel?

0 0
      • liki  

Asi 20km tá nová re?az naráža na pastorky na tie hroty takže ich zbrusuje. Stará retaz Shimano CN-IG31 bola v pohode dokedy sa nevytahala.Takže to nie je chyba v značke?

0 0
        • miťo  

Nikdy jsem se s necim podobnym nesetkal. Vozim prevodniky Shimano, Gebhardt, Shier, partorky mam osmickovy seskladany do devitikola a maka to super. Na sadu ctyrech retezu stridanych dokola po 500km to beha dva roky na zavodaku a pak to pujde na bahnaka. Je ale fakt ze jezdim hodne velkou pilu a ta jde do haje prvni. Nemas foto?

0 0
    • Daf  

A nemas ty prevody takhle sjety uz od toho stareho vytahaneho retezu?

0 0
      • liki  

Prevody má sjety od starej re?azy. Už som kúpil novú kazetku Sram ešte kluky lebo mám zodrané pastorky. Ale aj nová re?az na novej kazetke občas nejak skočí.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.