• Lubin

Zdar, mám dotaz na stejně š?astné majitele pláš?ů Maxxis Flyweight jako jsem já. Byly na novým kole, který jsem koupil, líbila se mi jejich váha a docela i vzorek (nejezdím extrémy). 1. vyjídka v Jeseníkách – na 50ti km 3 defekty. Jsou opravdu tak málo odolné a mám je vyměnit hned nebo se ještě mám pokoušet s nima žít? Díky za radu.

0 0
    • lubos  

hned

0 0
      • lubos  

Abych nebyl az moc strucny … tak budto jezdit lehci teren a nabusenej tlak, nebo jenom asfalt.

0 0
    • Smepet  

Ahoj,
      mam je asi 3 mesice, najeto pres 1300 km, zatim ani jeden defekt. Jezdim s tim i tereny. Pravdou je, ze je foukam na maximum. Vazim 70,5 kg

0 0
      • Smepet  

Jeste pridam, ze spise nez defekty mi vadi, ze se velmi rychle sjizdi a vypada to, ze vzadu ho budu muset jiz brzo vymenit.

0 0
    • jonti  

Boli to pichnutia alebo prerazenia? Ak pichnutia, tak asi nie su vhodne to terenu kde jezdis, alebu su vazne nekvalitne, ak prerazenia, tak su prilis makko nafukane alebo tenke na tvoj jazdny styl. Alebo mas proste len smolu.

0 0
    • Orbis  

Znám člověka, kterej s nima jezdí skoro všechny podmínky a ještě jsem ho neviděl píchnout. Jsou to nejlehčí závodní pláště a maj tenounky boky.

Jednou jsem na nich chvilku jel asi 75 km bez defektu jely krásně ale musel sem je mít nfoukly na beton jinak byh asi taky píchnul…

A jaky to sou defekty?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.