• Corbett

    Příští týden se ve středu, nebo čtvrtek, nebo až v pátek (dle počasí a situace) se chystám zhruba projet nový Beskyd tour. Nechtěl by se někdo přidat? Beskydy moc neznám, proto bych byl docela rád, kdybych nejel sám. Beskyd tour jsem jel před 2.lety a protože si to chci letos po fiasku na Drásalovi (vůbec jsem neodstartoval, vyprdl jsem se na to) zopakovat, tak bych si to rád trochu projel. Nepřidá se někdo?

    0 0
    • kovar  

      bych se možná přidal, zajímají mě hlavně Veřovické vrchy, zbytek jakž takž znám. Se ozvu v pondělí.

      0 0
      • Corbett  

        U mě je takový malinkatý problém. K internetu mám přístup v práci a když by hořelo, tak ještě v knihovně a to nevím zda bude teď o prázdninách v takovém vekoměstě jako jsou Slušovice otevřená. Pokud se jedná o práci, tak v té budu dnes a zítra přes den a v neděli a pondělí v noci. Když tak není problém z mé strany nechat tel. kontakt. Každopádně bych byl rád, kdybych nejel sám.

        Jinak co by se jelo, by jsme se také mohli domluvit. Beskyd tour jsem jel starý, tak si také něco pamatuji – Radhoš?, Pustevnny.

        0 0
      • Corbett  

        Nečekal jsem že se ozve někdo z místních luhů a hájů, tak pokud by jsme s e domluvili, mohli by jsme to vzít jedním autem, třeba mojím traboškem.

        0 0
      • Corbett  

        Jinak už jsem domluvený se Zdeňou(Pospa) z Ostravy na středu. Je to tak na 99% a to jedno procento je počasí. Protože si ráno musí odskočit do práce, sraz máme předběžně domluvený od 11:00 do 12:00 hodin na ještě neurčeném místě ve Frenštátě. Dnes budu v práci od 19:00 hodin do rána, tak mi pokud by jsi se chtěl se mnou svézt když tak na mail uvedený v mém profilu pošli kontakt, nebo mě stačí říct kde tě najdu. Dělám ve Zlíně a jsem plně mobilní. Zatím zdarec.

        0 0
    • Beeda  

      Ja zvazuji si vzit dovcu na tyden pred zavodem a ject to checknout. Dal bych vedet. B.

      0 0
      • Corbett  

        Jinak jsem jen takový hobík co ho baví jezdit a třeba se trochu i zlepšovat, ale když tak kouknu na tvůj profil, určitě bych ti nestačil, ..... i když cítím životní formu (to je taková sranda).

        0 0
        • Beeda  

          To je v poho, ja bych jel pohodu abych vedel jak to pak dat a pripravil se na vyjezdy a sjezdy…ale vypada to ze to nevyjde s dopravou..:-(B.

          0 0
          • Corbett  

            Když tak se ozvi, jsem tu do úterý rána, čus.

            PS: Doufám, že tvá pohoda není mé maximum.

            0 0
            • Beeda  

              aha to se asi minem, ja bych tam byl az od 18.7…B

              0 0
              • Corbett  

                Ján si říkal, jestli to pro tebe nebude zbytečné dvakrát jet na druhý konec republiky.

                0 0
    • wertigo  

      Se ted divam na mapku zavodu a ta moznost jet na Martinak pres Skalikovu louku je super tip.

      Jinak ty 2 kopce Dlouhou a Kratkou jsem jel 1× za pekneho vedra a uz nikdy vice, jezdim radeji po bezkarske, ktera ty hrebenove vrcholy objizdi…

      0 0
      • foxhound  

        Jj, taky jsem to jel…minuly tyden, je to silene…To me presvedcilo o kratke trase, ktera se temto kopcum vyhyba :)

        0 0
      • aku  

        Slapal jsem to v patek 11.7 a myslel jsem ze me trefi slak. Ale to nevadi. Davam dlouhou

        0 0
    • Pospa  

      Určitě bych jel, ale ve středu, protože v sobotu mám závod KHS v Jeseníkách, takže chvilku pauza. Jde jenom o to v kolik by jsi chtěl vyjet? Celý den bych si dovolenou vzít nemohl.

      0 0
      • Corbett  

        Je mi to úplně jedno. Pokud bych měl jet s někým kdo jenom trochu zná Beskydy, byl bych rád. Má původní představa byla, že pojedu na celý den, ale pokud pojedu s někým, kdo trasu zná už jenom z pohledu na mapu, můžem se domluvit třeba na 12 hodin. Později by se mi to asi moc nevyplatilo. Když už tam pojedu, tak bych se chtěl trochu projet. Jinak volal jsem pořadateli a trasa by měla být značená, mimo místa kde budou natažená vodící igelitová lana, nebo jak to mám nazvat.

        0 0
        • Pospa  

          Ok. Ve 12 by to šlo. Sraz ve Frýdlantě, nejlepší bude na parkovišti u Hotelu Ráztoka pod lanovkou na Pustevny, nebo na nádraží. V pondělí ještě domluvím půl dne dovolenou a v úterý bych se tuty ozval jestli to platí. Myslím, že pojedu na 99 % to 1 procento počasí. To víš teď jsem po Drásalovi vyměnil brzdové destička a lanka, tak bych byl rád kdyby mi to aspoň chvilku vydrželo. Nechápu jak jsem moh po 115 km totál vydřít destičky až na kov, ale když jsem viděl v cíli ty ostatní, kteří už žádné desky neměly tak jsem dopad dobře.

          0 0
          • Corbett  

            Drásal je má srdeční záležitost, ale odvahu jsem nedostal postavit se na start. Jinak jsem ho projížděl abych se také jednou podíval na špičku a desky měli borci odvařený už na Tesáku po dvouch sjezdech. To víš, Hostýnský písek, to není obyčejný bahýnko. Jinak jak už jsem říkal, na net chodím v práci a v pondělí mám poslední noční. Pak se pokud nebude hořet na net nedostanu. Na mail ti pošlu pro jistotu tel. číslo – kontakt.

            PS: dotaz? Proč sraz ve Frýdlantě, je to lepší? Pro mě je to zas o kus dál, ale jinak v pohodě, klidně to zvládnu. Jinak žádný problém,

            0 0
            • wertigo  

              ze se vam do toho domlouvani pletu,ale :

              Sraz ve Frýdlantě, nejlepší bude na parkovišti u Hotelu Ráztoka pod lanovkou na Pustevny, nebo na nádraží

              Tam melo asi byt ve Frenstate, z Frydlantu zadna lanovka na Pustevny nevede.

              0 0
              • Corbett  

                To je poznámka na místě. Já byl ve Frenštátě naposledy před 20 roky.

                0 0
          • Corbett  

            Na mail jsem ti poslal tel. kontakt, tak mi prosím tě potvrď příjem, abych věděl že došel tak jak má. Dík

            0 0
          • Corbett  

            Jo a ještě jedna maličkost, když se dívám jak si jel Drásala, tak by jsme si mohli i tempem rozumět.

            0 0
            • Pospa  

              No jo myslel jsem ve Frenštátě, ale nějak se mi tam vloudilo Frýdlant, to víš páteční přepracovanost. Dneska jsem byl shánět desky do těch Avidu a v Ostravě zatim nic, ale objednal jsem si je a nejpozději v úterý by tu měly být. Doufám. V pondělí dopoledne dám věďet.

              0 0
    • repa  

      Pokud dostanu dovolenou a bude aspoň trochu rozumné počasí , tak pojedu .Jinak já se domluvím s Pospou .

      0 0
      • Corbett  

        S Pospou jsem už na beton domluvený, počasí by mělo být dobré, tak se když tak domluvte a přijeďte. I když, ..... když jsem s ním mluvil, říkal že přijedou dva, tím možná myslel tebe. Čus

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.