• zapet

Zhodno?te prosím toto kolo(viz foto(kola a komponenty),kolo STEPPENWOLF).Kom­pletní XT(2004,hollowtech II),včetně hyder(vpředu kotouč 205mm,vzadu 160mm)doplňky Ritchey pro,ráfky Dt Swiss,vidle Manitou Minute 1:0,tlumič Manitou Swinger 3way,karbonové rohy,pláště Schwalbe,sedlo nevím,a kolik by jste byli za něj ochotni dát.Stáří cca 1/2 roku,najeto cca 500km.Celkem velmi dobrý stav všech komponentů.

0 0
    • wroum  

cca 45 000 – 50 000 maximalne. takovyhle kolo se bude prodavat spatne. ale jinak moc peknej kousek.

0 0
      • zapet  

Ještě jsem zapoměl napsat,že to ma Dualy,a jak jistě každý ví,tak vidle i tlumič má SPV.Proč by se mělo špatně prodávat??Já ho nechci prodávat,mám možnost ho koupit :-)

0 0
        • wroum  

kdyz to budu brat podle sebe, tak takovyhle kolo presne vyjadruje to, co se majiteli libi a co od kola ocekava a stejne ohodnotit muze kolo jen clovek podobne zamerenej. no a najit nekoho kdo bude z takovyho kola nadsenej, je tezsi nez u seriovky za 15 000. ale jestli se ti libi a cena je prizniva, tak neni co resit :-)

0 0
          • zapet  

To je mi celkem jasný,že těžko to bude hodnotit zarytý hardtailista,a nebo člověk který nakupuje kola v Globusu,ale myslím,že je zde dost bikerů(fullis­tů)kteří by mi k tomu taky mohli přidat nějaké hodnocení.Jinak nemám s touto stavbou fullů žádné zkušenosti(mám jinou stavbu,viz mé foto kola),tak ještě otázka,nekroutí se tento typ rámů nějak výrazně?Ještě tedy prozradím,že cena je pod 30k.

0 0
        • Lišák  

A za kolik pak bude k mání Spyder? :-)

0 0
          • zapet  

Máš o něj zájem?V případě koupě toho Steppenwolfa by byl Spyder na prodej.

0 0
            • Lišák  

Možná jo. Domluvíme se po majlu. Teď jsem v práci a nemám na něj přístup a pak odjíždím na dovču. Až se vrátím, tak můžeme dát řeč.Pokud bude ještě o čem :-)

0 0
    • gummo  

docela pekny enduro!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.