• madcat

Trochu sem to tady prohledával, ale nic konkrétního sem nenašel, takže by mě zajímalo, jak sou na tom různí výrobci brzd s tlouš?kou kotoučů – jestli je nějakej standard, nebo to má každej podle sebe a trochu jinak, jestli se to dá kombinovat a tak… Konkrétně – mám Hayesy HFX9 XC a 6" rotor, ale chcel bych 7" nebo rovnou 8", protože sem v Alpách odhalil vážnější potíže s přehříváním a brzdnou silou 6" kotouče :-). No a líbí se mi kotouče od A2Z, u kterých píšou síla kotouče 2 mm. Potíž je v tom, že u svých Hayesů sem naměřil 1,7 mm, tak jestli si s tím jako ta brzda nějak poradí nebo to bude potíž..? Dík za comments…

0 0
    • wroum  

jestli se nepletu tak hayes by mel mit 1,8. ale 2mm kotouc neni problem.

0 0
    • Quake 9.0  

Je to jedno…

0 0
    • Andrzej  

no mne to az tak jedno neprijde, dal sem k hayesum dozadu kotouc promax, byl tlustsi (asi ty 2mm) a paka mela kratsi chod, material je ale zjevne horsi, rychleji se sjizdi, takze po jednech sjetych deskach to vyjde nastejno jako predni brzda… (aspon si myslim, ze to je tim ojetim, vzdalenost desticek od kotouce se nastavuje sama, ale u mne to brzdilo tak nakratko dost delsi dobu, nez by se to nastavilo…)

0 0
      • Quake 9.0  

až sjede každou destičku o 0,15mm, tak to bude jedno i kdyby to dělalo problémy → JE TO JEDNO…

0 0
    • madcat  

A když už sme se tady vo tom tak rozkecali, tak by mě zajímalo, jestli je to hodně výrazná změna 6" → 7" a jestli to má smysl, hlavně zkušenosti lidí, kteří takto upgradovali… abych za další měsíc nekupoval 8"… Co se týče vidle, ta by to podle manuálu vydržet měla, zlomit by se snad nemusela a že eventuelně pudou rychlejš futra do kchelu su ochotnej akceptovat…

0 0
      • black.horse  

6"->7" je víc cítitelný rozdíl než 7"->8" Jinak já třeba vozím kombinaci vpředu 203 a vzadu 180…

0 0
      • Azagthoth  

No ja by som zobral rovno 203mm kotuc, si myslim ze neni az o tolko drahsi ako ten 180mm. Nemas co stratil, moze to byt len lepsie :) Ja osobne vozim 205mm / 205mm a nestazujem si

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.