• Beeda

    Caves, tak kdo se chysta? Co trasa, je to podobny povrchem/profilem jako Sudety ne? pisek, sucho, co naka zradna mista (brody, lavky, pripinaky)? Pocasi se ma povest:-) ..B.

    0 0
    • M@rtin  

      Jedu, ale úplně do neznáma – nikdy jsem tam nebyl. Holt, všechno je jednou v životě poprvé. Hlavně ale nevím co na to obout. Poradíte zkušení účastníci loňského ročníku?

      0 0
    • Daf  

      Docela se tesim, jen nevim jestli jsem to trochu neprehnal s vcerejsim treninkem :) Konecne po dlouhe dobe nejakej normalni maraton. Kde budete spat? My v telocvicne…

      0 0
      • Beeda  

        v naky chajde, budem tam kolem 19:30h…B.

        PS: uz mam Pythony, ale SIDa jeste ne:-(

        0 0
      • miťo  

        Tak to se zas po dlouhy dobe uvidime. Ale asi mi ujedes, v tydnu jsem dost zavodil a budu setrit sily na nedeli :o)

        0 0
        • Daf  

          Nakonec o kousek jo :) Asi jsem prepalil zacatek a v druhe polovine jsem musel zpomalit a obetovat nekolik pozic abych nedostal krizi. Zavod byl mnohem tezsi nez jsem cekal, ale zaroven jeden z nejhezcich co jsem kdy jel.

          0 0
          • jakub  

            jj jako sudety maji asi novou kondkurenci v obtiznosti … i kdyz technicky to zas tak divky nebylo…

            0 0
            • Pekáček  

              No jak kde, místama jsem musel pěkně pěšky dole kopcem :o) Ale fakt že Sudety jsou těžší. Ale tohle od nich daleko neutíkalo. Ani jsem se nezlobil že jsem na tacháči naměřil 95km a ne 105km.

              0 0
              • jakub  

                jj ja jsem byl sice prihlasenej na dlouhy ale nastesti se to dalo na cca 40 km utnout a dojet kratky, vzivote jsem nemel takovy krece jako tam, asi sem do sebe lil malo vody, a dyz sem zacal tlacit chemii, bylo uz pozde…, sjezdy – lahudka… krasne jsem se vyblbnul.. ani mi nikdo neprekazel, vsichni uhybali (((-: aby me mohli zase do kopce odjet a predjet..... libilo se mi to ale v tom stavu co jsem byl bych 100 nedal ani nahodou

                0 0
              • Daf  

                Sudety jsou hlavne o 25km delsi. Kdyby tento zavod odpovidajicim zpusobem natahli tak mi to snad prijde tezsi nez Sudety. Ale i tak tech 95km bylo pro me tak akorat.

                0 0
          • Pekáček  

            Tak tak, bylo to o dost těžší než loni, závod se jel po tratích podzimních XC závodů, pro mě příjemným překvapením bylo zařazení několika úseků ze závodu Rallye 3000, což byl předchůdce tohoto maratonu. Myslel jsem si jak to tam znám, ale o tolika krásných místech jsem neměl ani potuchy! Jedna z nejkrásnějších tratí tady v ČR a bylo by fajn jí nechat značenou celoročně. Žávod jsem jel tedy spíš na pohodu s tím, že pak budu přidávat, ale nějako mě nesedlo to vedro a taxem byl rád že jsem dojel. Za rozdělením tratí 50 a 100km se ošlive rozsekal kluk, taxem mu tam vyplachoval rány a doprovodil ho na 8. kontrolu kde si ho převzali. Doufám že je v pořádku.

            0 0
            • piskot  

              Sice to byl můj čtvrtý maraton, ale musím říct že rozhodně nejkrásnější. Místy bala nádherná panorámata. Na jaře jsem tam byl jednou projet, tak jsem části trati znal, ale tehdy jsem neměl potřebu z toho hlavního hřebenu sjet několikrát dolů a zase si ho vyjíždět :).

              0 0
              • piskot  

                Ještě bych vlastně mohl dodat, že fotka v mém profilu je vlastně z té vyjížďky (z jednoho místa kousek za občerstvovačkou nad Markoušovicemi).

                0 0
            • czertd  

              No tak byl ji to ty. Když jsem tam s tebou toho kluka sbíral, tak jsem si říkal „není to náhodou někdo z Bike-f. lidí z okolí Hradce?“ Zrovna se mi vybavilo jen Pekáček – sem se měl ozvat. Jinak trasa super, na dvacátym km mě chytly záda že jsem slez z kola a téměř to vzdal. Pak sem to rozhejbal, že to dojedu na pohodu a to byla velká výhra v druhý půlce, kdy jem už jen předjížděl. Sranda byla v cílový silnici (asi 3km), kdy jsem to mastil přes 35km/h a zaříz tam asi šest nevěřících lidí lidí.

              0 0
          • miťo  

            Clovece tak jsem zpocatku setril sily a je to bomba zpusob zavodeni :) Zadna agonie, krece, otupelost, vsechno jsem si vychutnal(i vy­jezdy!) a posl.20km zrychloval a sbiral lidi. Chce to jen se nenechat vyblaznit davem na startu. Vrele vsem toto doporucuju!

            0 0
            • Pekáček  

              Nemyslel jsi náhodou nenechat se vybláznit Dafem na startu, že né? :oD

              0 0
              • miťo  

                nenechat se vyblaznit davem nadrzenych bikeru :)

                0 0
                • Beeda  

                  Nejhezci zavod sezony. Jela se hrana hned od zacatku, po 2,5h to zacalo odpadat, a pak 10km pred cilem taky..B

                  0 0
                  • Pekáček  

                    Myslíš stoupání od předposledního bufíku? To bylo přímo vražedný! :oP Hlavně tam kde nebyl stín :o)

                    0 0
                    • Beeda  

                      Jo to bylo vyzivny :-) Ale i ta sotolina na „krizovy“ ceste, jak se s ni pak odbocilo do prava a ona vedla jeste nahoru, skoda, ze to tam nepokracovalo:-)B.

                      0 0
            • Daf  

              Jojo timto zpusobem jsem jel loni Sudety a ke konci jsem skoro zariz Rybarika :) Tenhle zavod jsem cekal lehci neco jako treba Malevil tak jsem se na zacatku nesetril ale v druhe polovine zavodu toho litoval.

              0 0
          • M@rtin  

            Souhlasím. Naprosto nejúžasnější závod za několik posledních let a přemýšlím zda jsem kdy vůbec jel něco lepšího. Všechny bylo na 100%-občerstvovačky, pořadateleé, značení a hlavně terén, profil, počasí – zkrátka jen samé superlativy. ( tedy kromě mé výkonnosti ale o tom nebyla řeč ;-) )

            0 0
            • kámen úrazu1  

              Já určitě nic lepšího nejela, bo to byla moje premiéra. :-) Říkala jsem si, že napoprvé zkusím něco malého, nenáročného… ;o) Ale bylo tam krásně, supr atmosféra „nás vzadu“ a hlavně nádherná krajina. Jsem ráda, že jsem jela, i když jsem si před startem nadávala, co mě to napadlo za blbost, přihlásit se.

              0 0
              • Leos  

                Nepotkali jsme se u startu, protože tam si s náma povídala jedna holka, která říkala, že jede poprvé? Poznávací znamení – byl tam s náma velkem chlupatej pes.

                0 0
                • kámen úrazu1  

                  Jj, to jsem byla já. Že psíkovi děkuju, na chvíli mě probral oblíznutím obličeje z mrákot. ;o)

                  0 0
                  • Leos  

                    Dobrý, já to vyřídím, byl tý kočky co jela s náma. I když to oblíznutí by bylo spíš dobrý až po závodě. Jenže on by mu ten prach se solí asi nechutnal. Na úvod svý závodní kariéry sis vybrala docela těžkou tra?. Jenže on to málokdo před začátkem tušil. Já to tam trošku znám, ale tohle jsem taky nečekal, protože ty prudký výjezdy byly fakt dost hustý. My jedeme další závod až v Lázních Bělohrad – myslím, že je to Ravo Maraton, protože teď musíme odbít nějaký dovolený atak. Tak jestli zas pojedeš, tak se možná potkáme. zatím čágo. Jo, jinak z těch dvou kluků, co jsme tam byli jsem já ten v bílým dresu od Spešlu a se žlutým ba?ůžkem. Řetězu zdar!!

                    0 0
    • frof  

      Dva roky zpet jsme v regionu Jestrebi hory jezdili s pritelkyni.Byl to prelom podzim zima .Na hrebebi hor byl snih takze co se tyce povrchu nevim.Docela jsme se tenkrat trefili i do trasy maratonu.Jinak profilem to budou o trochu lehci Sudety.Takze jedem a Jestrabim horam to s pritulkyni doufam pekne nandame.

      0 0
    • Leos  

      Jel jsem to minulý rok, ale letos je trasa úplně jinačí. Ze zkušenosti z tohoto regionu můžu říct, že písek a drastické kopce ve smyslu Sudet by neměly hrozit (i když to je možná škoda, kvůli tomu přeci jezdíme). Jsou tam asi tři nebo čtyři menší brody, tak okolo tří metrů dýlky. Jinak klasické lesní cesty a pěšiny, sem tam něco přes pole, dost to tam znám, ale nedokážu přesně podle mapy odhadnout, kudy nás pořadatel protáhne. Akorát bude hrozný vedro, takže to chce sud na záda.

      0 0
    • frof  

      Opravdu pekny zavod.Jen takovych vice.

      0 0
    • rhuman  

      byl jsem tam od patka skoro furt na namesti a v nedeli zavod (dh)

      0 0
    • karf  

      tak muj to byl 2. zavod, prvni na biku, pred tim na trekingu Pres 2 kopce a asi me to tady hodne chytlo, furt jsem setrila sily a na konci vybornej pocit, v pulce nastvani ze tlacim do kopce i s kopce, ale na konci predjeti copaty holky, s kterou jsme se honily, takze soukromy vitezstvi :-)

      0 0
      • Beeda  

        cauky, Karf a par B-Faku jsi taky videla, jen tak dal, do kopce jsem tlaci i ja:-) B.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.