• LBspeh

jakou doporucite podkovu pod vecka?hlinik karbon ocel nebo dural?dik a pokud mate link tak send my…dik za kazdy prispevek

0 0
    • pos3k  

proc na XT podkovu SIDe? koukam ze resis cim dal vetsi chujoviny

0 0
      • LBspeh  

no protoze se mi rozevira vidle jako p.....muzes mi poradit??

0 0
        • LBspeh  

proc myslis ze na XT ne podkovu?

0 0
          • LBspeh  

jinak podkova se snad neridi veckama ale mekkosti vidle!

0 0
            • pos3k  

copak vidla suntour nestiha? :-))

0 0
              • LBspeh  

nestiha zadni stavba

0 0
                • pos3k  

jak to sleduju tak poridis za chvili uplne novej bajk

pro ignoranty starsich prispevku: napr. http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?… http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?…

klikni si :-)

0 0
                  • LBspeh  

ja jsem to cetl ale z toho jsem nevysledoval nic moc extra…jen snad acor RB a magura nikdo jinej je nedela jo a jeste shit pells

0 0
                    • pos3k  

ti to ma nekdo jeste vyrobit nebo co? :-)

chces nazory na kvalitu podkov? nazory od uzivatelu podkov? nebo primo radu kup si tohle a tamto ne? :-)

ps: jestli to brzdi, tak to neres (zadni stavba tveho ramu to prezije), brzdi poradne predni

0 0
                      • LBspeh  

predni brzdi skvele…resp mam avid sd sl paky a mam to na nejvetsi silu a blizko u rafku…zadni stavbou to hejbe hodne a predek drzi jaks taks…ale podkovy poridim…jinak rad poslechnu radu kup tohle a material karbonu nejaky moc neverim od doby kdy jsem zlikvidoval rohy a riditka…ta podkova no chci nejakou co nejpevnejsi dik

0 0
                        • pos3k  

// MARIN (17.06.2004 07:31:20)
                          > Podkovy
                          Komponenty Mel nebo jeste mam podkovy Tektro,EXU a RB. Nejhezci a asi i nejlip fungujici je RB. EXU asi po pul roce neprijemne vybledla barvicka ale to na funkci nema vliv. Tektro nejak moc nezabranovala roztahovani ramu(hybal jsem s ni dokonce rukou :) //

0 0
                          • LBspeh  

problem je v tom ze kazdej rika neco jinyho

0 0
                            • pos3k  

problem je v tobe :-) otazka designu, fce, ceny? staci si vybrat kubo

0 0
                              • LBspeh  

honzo pleas!tesi me…do 500 design a hlavne funkcnost potrebuji a samozrejme dostupnost dela neco BBB?

0 0
                                • rock  

Pokud ano, tutlají to. V katalohu '05 ji nemají …

0 0
    • Vilém  

Pokud chces aby fak fungovala tak jedine www.rbdesign.sk cena je krapet vyssi,ale funkce velice dobra.

0 0
    • Honza z H  

Taky jsem viděl v bazaru Avidy Arch… ten model, co už podkovu má, vypadají celkem dobře.

0 0
      • Daf  

Akorat ta podkova tam je k trochu jinemu ucelu :)

0 0
        • LBspeh  

jo to je kdyz tam ma nahore cep jinak ja potrebuju podkovu ale mam na brzdach paralelogramy a nepasuje pod ty hlavy sroubuu

0 0
          • MARIN  

„ja potrebuju podkovu ale mam na brzdach paralelogramy a nepasuje pod ty hlavy sroubuu;“ – tomu nejak nerozumim

0 0
    • lubos  

hlinik ledaze na okrasu :)

0 0
    • wroum  

zadnou. nema to smysl. brzdny ucinek to nezvysi a roztahovani stavby se deje az v momente, kdy uz stejne zvyseni brzdnyho ucinku nema vliv na brzdeni, protoze se kolo davno netoci.

0 0
      • LBspeh  

tak mi teda povez jakto ze se tam do nedavna ty podkovy davaly?

0 0
      • -b-n-x-  

nemohu s tebou souhlasit. I kdyz se zadni kolo netoci ma pro me velky vyznam zlepseni brzdneho ucinku. Napriklad pri poskakovani po zadnim a tak podobne.

0 0
      • Pá-dlista1  

Taky bych si dovolil nesouhlasit.

0 0
      • MARIN  

Taky s tim nesouhlasim. Kdysi kdyz jsem podkovu nasadil na ram HotRock H3000 brzdny ucinek se vyrazne! zvysil

0 0
      • lubos  

Tak si zkus dat Vcka na ocelovej ram s tenkou zadni stavbou (puvodne urcen na cantilevery) a uvidis jakej je to rozdil :)

0 0
    • koudak_11  

Zdar,prodává se to ještě? Nemohu to na shopech nikde najít.

0 0
      • chemik  

Zkusil bych se zeptat v nějakém cyklokrámu. Třeba se jim to tam někde na dně šuplete ještě povaluje.

0 0
      • alinceb  

Tady

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
      • Nimrod  

kdyžtak bych jednu našel, asi kangaroo… jinak se koukni na trialový obchody, tam by se daly ještě občas najít

0 0
    • koudak_11  

Díky všem! Až přijde rám (stavím synátorovi kolo) tak uvidím, jestli podkova bude potřeba.

0 0
      • alinceb  

Jakou velikost kola? Pokud menší než 26", tak bych to neřešil…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.