• kamtcho

Dajte mi nejaky typ na celoodpruzeny ram, chcel by som si poskladat bike, zdvihy medzi 130–150. Cenu by som chcel co najnizsiu ale zase nie na ukor kvality, no nepotrebujem nejaku kultovku alebo super najnovsie technologie pruzenia.

0 0
    • lubos  

Na dlhsie maratony, alebo len take lahsie enduro ?

0 0
      • kamtcho  

enduro/lahsi freeride preto tie zdvihy az do 150, nemam s tym skusenosti tak a neviem ci 150 nebude vela, pretoze na kopec budem musiet vyst po vlastnej ose.

0 0
        • lubos  

Pokial budes mat tlmic s SPV, tak do kopca ta bude obmedzovat jedine geometria, predna vidlica a vaha bajku.

0 0
    • kokos  

Santa Cruz Heckler, ma zdvih 130 a je za dobrou cenu

0 0
    • thulio  

ak sa ti podari zohnat tak Giant VT a nebudes si stazovat :)

0 0
      • zac  

jedno komplet VT maji na prodejne v progressu… slintal sem tam na nej…

0 0
        • thulio  

mne sa podarilo zohnat ram s tlmicom a ohadzat ho po svojom :))

0 0
          • zac  

tak sup s nim do tvyho useru! at tu Hanz neni jedinej s VT… :)

0 0
          • kamtcho  

no ja tiez chcem ram+tlmic s ostatnymi vecami sa pohram sam, vzdy sa mi totiz nieco nepaci resp. sa mi nejaky komponent paci viac.

0 0
            • Jenda  

si kup ted toho Jamise XLT za 36kkc (jestli ti teda vyhovuje 17 ram) je to v podstate cena za ram a vidlici a myslim ze ty bys menit nemusel:-) no a ostatni je stejne spotrebak:-)

0 0
              • kamtcho  

Nad nim som tiz rozmyslal, aj ked mam 185cm tak by to bolo mozno aj celkom dobre, nechcel by som to na dlhe cesty na to mam 19 hartail ale skor na take vyblbnutie z kopcov.

0 0
                • Jenda  

no jde o to jestli na ten kopec se budes dopravovat vlastni silou nebo nejak jinak:-) je fakt ze tohle neni zadnej freerideovej stroj ale poctivy enduro ale ja mit ty penize a nebat se toho ze ta 17 je mala tak do nej jdu :-)

0 0
                • BorisFR  

Jestli to máš na blbnutí, tak klidně 15ku :) Ale jestli i frčíš do kopce, tak ta 17ka bude ok. Já si občas taky musím dát XC a jde to i na Stinky 150/150 15ka rám 8-)))

0 0
    • wroum  

RB Monster EN – 140mm zdvih a treba spyder bude za slusny penize

0 0
    • Mike22  

co tak Giant Reign 2, mam ho, slušné kolečko Mnoho štěstí, taky sem vybiral asi 2 měsíce

0 0
    • halcyon  

Jamis Dakar XLT 3.0 http://www.phenix.cz

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.