Návod na předělání MG-91 ze starého BF. Ozve se mi někdo, kdo to dělal?

14 nepřečtených
  • Al_Bunda

Mam ze stareho BF stazeny navod na predelani MG91 na vidlici, ktera tlumi otervenou olejovou lazni. Najde se nekdo, kdo to delal a byl by ochoten se mnou nektere veci konzultovat? Bud pres mail nebo ICQ coz by bylo nejlepsi. Dekuji.

0 0
    • Pekáček  

Můžeš mi ten návod prosím poslat? Majl najdeš klepneš-li na nick. Dík.

0 0
    •  

mohl bys mi to prosim taky poslat, sice mam stare bf ale nemuzu to najit, Dik

0 0
    • vlk  

tož já ji přestavoval -na ten systém co má marzocchi exr.Ale už je to tak 2 roky možná i déle.Po mě pokračuje v této práci darjan.Ten už zkusil další 2–3 systémy a momentálně sem ho přemluvil, aby si vyrobil kopii hydracoil I od rockshock.Ten jeho poslední sytém nevydržel jeden větší náraz-pěkná držka.Takže teď krátce jezdí na podomácky vyrobeném hydracoil I.Tak se ho zeptej.Má toho i nějaké fotky, tak ho zkusím překecat, aby je sem hodil.Jak dlouho to ale vydrží netuším.Ale teď už má vnitřnosti kovové.

0 0
      • vlk  

PS: ještě k těsnícím kroužkům.Gufera klasická moc netěsní, muselo se to vyřešit koukí originálních kroužků pro rockshock-ty xxx kroužky-ten olej už udrží.

0 0
        • Al_Bunda  

Dekuji poslal jsem mu mail, snad se mi ozve. Prosim te nemel by jsi nejaky vykres nebo neco podobneho toho systemu co jsi delal?

0 0
          • vlk  

nějaké slovní popisy najdeš tady: http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?… zkoušel jsem s tím dělat různé blbosti.především co se týká utěsnění toho pístu-také jsem tam zkoušel udělat za pomocí pružinky ventil, ale to se moc nepovedlo.Chce si to vyrobit nový plunžer z kovu-tak to udělal darjan.Ale bez soustruhu apod je to v domácím prostředí dost pracné a součástky k tomu pak nejsou ani dost přesné.Já už teď neupravuji-je to tak 2–3 roky co jsem to dělal, tak už si tak přesně nepamatuji co jsem s tím dělal.Pořídil jsem si nakonec lepší vidlici.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.