• jonti

ake mate skusenosti s tym, ked ste to poriadne roztocili den pred pretekmi? Je mi jasne ze z dlhodobeho hladiska to bude urcite negativne, zaujimalo by ma ale, ci to napr. ovplyvni moj zajtrajsi vykon?

0 0
    • Romus  

V přiměřeným množství… by to snad ani nevadilo… ale po páteční kalbě se mi vážně moc na kolo nechce, nejdřív tak odpoledne :)

0 0
    • universal  

je pravda, ze s dobrou naladou se ti pojede lepe, jen se budes ptat proc vubec jedes 8-)))

0 0
    • widlicka  

no neviem den po diskoteke ist jazdit je dost brutal… cely vecer dychat cigaretovy dym a okrem toho sfajcit pakel cigariet to da plucam fest zabrat…a to uz nehovorim chlast/ganja:)

0 0
      • PEP/\N  

Ja taky vcera hulil a dnes pojedu na kolo. Myslim, ze je to otazka par prvnich kilometru, nez se rozdejchas, kazdopadne i kdyby se ti nejelo gut, alespon se ocistis, ne?

0 0
    • dalimil  

já říkám "sport ano,drogy ne! " :-)

0 0
    • jonti  

No, uz to viem, nejako vyrazne zle to urcite nie je, lebo som dosiel druhy na kratkej trati. :)

0 0
      • hydrant  

teď si můžeš říkat, že kdybys neblbnul, cucal večer limonádu a šel spát se slepicema, taks to mohl dneska vyhrát :-(

0 0
        • Pavlis  

A nebo: kdybych vcera vic zahulil, mohl jsem byt prvni:))

0 0
    • admxx  

znas toho zavodnika..au­tomobiloveho…hla­va vyfukana…noo…Enge:-))) tak napis jemu:-)))urcite ti poradi:-))

0 0
    • Želwmaister  

ja sem vzdycky maximalne dutej:) ale muzes se celkem dobre koncentrovat… rozhodne nejezdit neco narocnyho na techniku- totalne v prdeli:)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.