ake mate skusenosti s tym, ked ste to poriadne roztocili den pred pretekmi? Je mi jasne ze z dlhodobeho hladiska to bude urcite negativne, zaujimalo by ma ale, ci to napr. ovplyvni moj zajtrajsi vykon?
ake mate skusenosti s tym, ked ste to poriadne roztocili den pred pretekmi? Je mi jasne ze z dlhodobeho hladiska to bude urcite negativne, zaujimalo by ma ale, ci to napr. ovplyvni moj zajtrajsi vykon?
V přiměřeným množství… by to snad ani nevadilo… ale po páteční kalbě se mi vážně moc na kolo nechce, nejdřív tak odpoledne :)
je pravda, ze s dobrou naladou se ti pojede lepe, jen se budes ptat proc vubec jedes 8-)))
no neviem den po diskoteke ist jazdit je dost brutal… cely vecer dychat cigaretovy dym a okrem toho sfajcit pakel cigariet to da plucam fest zabrat…a to uz nehovorim chlast/ganja:)
Ja taky vcera hulil a dnes pojedu na kolo. Myslim, ze je to otazka par prvnich kilometru, nez se rozdejchas, kazdopadne i kdyby se ti nejelo gut, alespon se ocistis, ne?
já říkám "sport ano,drogy ne! " :-)
I sport je drogou… ;-)
No, uz to viem, nejako vyrazne zle to urcite nie je, lebo som dosiel druhy na kratkej trati. :)
teď si můžeš říkat, že kdybys neblbnul, cucal večer limonádu a šel spát se slepicema, taks to mohl dneska vyhrát :-(
A nebo: kdybych vcera vic zahulil, mohl jsem byt prvni:))
znas toho zavodnika..automobiloveho…hlava vyfukana…noo…Enge:-))) tak napis jemu:-)))urcite ti poradi:-))
ja sem vzdycky maximalne dutej:) ale muzes se celkem dobre koncentrovat… rozhodne nejezdit neco narocnyho na techniku- totalne v prdeli:)