• baltazarek

Před 2 měsíci jsem si na radu zdejšího osazenstva objednal rám od firmy SPIDER. Ještě ho stále nemám, Nejdříve ztratili objednávku, a tet zase pořád říkají už to pošíláme atd. Jaké máte s touto firmou zkušenosti ? Nemám si raději koupit rám jiný, případně rám od firmy Maxbike který mohu mít hned ? Děkuji

0 0
    • baltazarek  

to mi tu vážně nikdo neporadí ?

0 0
    • palkac  

Ram Spyder sem objednaval pres koloshop a mel sem ho za ctrnact dnu, a to sem ho chtel bez samolepek.

0 0
      • palkac  

A tim sem chtel rict, ze to asi bude naka vyjimecna chyba… Ja bych jeste chvili pockal, treba do patku a pak se na ne vykaslal…

0 0
    • bagio  

loni na podzim sem si nechaval skladat cely bajk a trvalo to necele dva tydny.Do dneska s nim spokojenost.

0 0
      • baltazarek  

Já už na kolo čekám 2 měsíce a dost mě to štve. Pokud nebudu mít rám do pátku tak na ně fakt kašlu. Můžete doporučit nějakou jinou značku za podobnou cenu ?

0 0
    • grafik  

spider je nejakej taivan? to neznam …

0 0
      • baltazarek  

omlouvám se, samozřejmě se jedná o SPYDER. Konkrétně Spyder ALU 7005 3× zeslabovaný Columbus Zonal 19''

0 0
        • palkac  

jestli ho chcec hned, tak ti prodam svuj, rok starej 2k km jetej. Ja jdu do pera.

0 0
          • baltazarek  

ne díky.

0 0
            • venca1  

myslím že to záleží na tom u koho-v jakém obchodě – jsi ten rám objednal a ne na výrobci

0 0
              • baltazarek  

objednal jsem to přes kámoše který má obchod. A ten se domlouvá přímo s nima. A stále to neposlali.

0 0
                • misj  

ja jsem si ho objednaval primo u nich, spokojenost spozdeni oproti jimi udanemu terminu 3 dny… (pry proto ze byl svatek tkaze se to da pochopit)

0 0
          • Mark1  

Jakou máš zkušenost s rámem SPYDER ???

0 0
            • palkac  

Fajn, mel sem Columbus zonal a byl v pohode. Lak drzel, tvrdy to bylo min nez author… Co vic..

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.