• t_kopec

Potřeboval bych radu, jaký pláště mám pořídit na FR. Aktuálně mám Maxxis Ignitor 2.35, sou super, ale hrozně se brousí!!! Za tři měsice mi notně klesl vzorek, hlavně na zadním kole, tak se poohlížím po nějaký náhradě. Máte někdo dobrý zkušenosti s něčím jiným???

0 0
    • Keli  

WTB MotoRaptor 2.4 Comp

0 0
    • Pá-dlista1  

Dobre zkusenosti ohledne jizdnich vlastnosti nebo kamenneho vzorku? ;)

0 0
      • t_kopec  

Dobré zkušenosti se všív všudy :) Ale hlavně vlastnosti.

0 0
        • Pá-dlista1  

Dobry plaste stoji trikrat tolik co tvuj maxxis a vydrzi vikend jezdeni. Zivot je otazkou priorit :)

0 0
          • t_kopec  

Dám do toho všechno, ale a? mi vydrží aspoň půl roku ;D. Zas tolik to kolo nedřu abych musel sponzorovat jen pláště:)

0 0
            • Pá-dlista1  

Si kup nejaky levny. Ty bejvaji nejtvrdsi a poskytnou ti dlouhou zivotnost (alespon vzorku) a spatne jizdni vlastnosti. Nebo zkus nejaky kompromis.. treba Nokian Gazza by mohl vydrzet relativne dlouho a pritom ma docela dobre jizdni vlastnosti. Nebo Tioga.

0 0
              • corse1  

a co maxxis minion v 42a?

0 0
                • t_kopec  

No nevypadá věru zle. Ani sem o něm neuvažoval. Jediná věc co mi vadí je odlišení přední/zadní. Sem spíš pro „obojetnost“. Máš s ním dobrý zkušenosti?

0 0
                  • Pá-dlista1  

Ja mam, ale ten ti pul roku fakt nevydrzi… teda kdyz s nim jezdis.

0 0
                    • t_kopec  

Což o to, asi by vydržel ten půlrok, jenže u mě je problém v tom, že než se dostanu do „terénu“ tak musím jet 3–15 km asfalt. A to je ten největší *******. Takže shánim něco s tvrdší směsí. Jak si stojí v tomhle?

0 0
                      • Pá-dlista1  

42a

0 0
                      • lubos  

Co prezouvat ? Nebo nahradni kolo se slickem ?

0 0
                      • goofy  

No a by ti neco vydrzel, zak by to mel byt Minion ve verzi 60a. Ve 42a je lepshi, ale o to rychleji odchazi… V cem mash problem pri jinem prednim a zadnim plashti?

0 0
                        • t_kopec  

Jelikož sem těžší, tak mám zadní pláš? rapidně rychlejc opotřebovanej, no a tak většinou měním přední/zadní. Tak kvůli tomu…

0 0
                          • goofy  

No tak koupish jenom zadni… Ja myslim, ze snad kazdy ma opotrebovany zadni drive nez predni, a neni to vahou…

0 0
                          • -b-n-x-  

a to bys chtel jako dat ten opotrebeny plast dopredu? To bych nedelal.

0 0
    • Yeti  

WTB Weirwolf Steel DNA 26×2.3"

0 0
    • well  

Hutchinson Spider 2,3 Air light. Jsou to fajn pláště a když je dost nafoukáš, tak jedou i po afaltu. Životnost nic moc.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.