• myso8

    nazdar.chcem kupovat nove plaste a neviem sa rozhodnut medzi Michelin XC Dry2 a Schwalbe Racing Ralph.mate niekto skusenosti s nimi?jazdim skor po terene.dik

    0 0
    • šlapatko  

      S plášti RR nějaké skušenosti mám,co se týká sucha je to rychlý a celkem pohodlný plášť(dost záleží na hustění).Myslím tím modely 06,s novými skušenosti nemám.Ten michelin na tom bude nejspíš podobně.Jen jsem slyšel že se sakra rychle sjíždí.To samé zase tvrdí někteří majitelé RR.Z rychlých plášťů bych ti přidal do výběru WTB nanoraptor.Je na něj slyšet dost chvály.Tady bude každá rada dobrá,nezbývá neš vyskoušet.

      0 0
    • Lowrider  

      Bych Ti přidal do výběru Continental Race King nebo Mountain King ať máš pořádně nad čím přemýšlet :-). www.bikez.cz/…ace-king-ltd

      0 0
      • šlapatko  

        Mu to moc neulehčujeme:-) Každopádně když vezme Ralfy nic tím neskazí.O pláštích Conti. taky sem tam uvažuju,ale pořád nemůžu zapomenout že jsem jejich Twister supersonic odrovnal na párset km.Asi to byla hlavně váha 360g,ale i tak bych měl obavy.Hodně se na nich trhaly vzorky a to jsem je netrápil na asfaltu.Taky byly na hodně místech prořezané(odů­vodňuju si to měkou směsí).Ostatní pláště se tolik neřežou.Mám vyskoušeny IRC,Schwalbe,Maxxis a zmiňované Continentaly.

        0 0
        • myso8  

          diky teda.a co hovoris na tie Micheliny?su predsa len o polovicu lacnejsie.radsej by som isiel do tych.ale neviem

          0 0
          • šlapatko  

            O Michelinech toho moc nevím,ale vypadaj dobře.Cena je pěkná.Jde o to co hledáš.Faktorů je tam dost.Cena,váha,ži­votnost,šíře pláště.Životnost u všech jmenovaných nebude nijak zázračná,ale to už k lehkým plášťům patří.Před koupi není špatné vidět plášť nafouknutý,zjistíš tak skutečnou šíři.Rozměr 2,1 může být širší než 2,25 od jiné firmy.

            0 0
    • prodi  

      vem si RR, model 08 má lepší váhu, lepší vzorek (lépe drží)

      0 0
    • jecnak  

      Staci se podivat do historie. Cteni tam najdes vic jak dost.

      0 0
    • Hejdik  

      Michelin Xc dry 2 jsem sice nejezdil,ale 2 sezony jsem jezdil na country trail 1,95 a měl jsem neustálé problémy s defekty.Sice fajn držely v terénu,ale tahle zkušenost mě už od používání jakýchkoliv Michelinů nadobro odradila. Možná ,že ty XC dry na tom jsou líp-fakt nevím.

      0 0
    • voytaa  

      Já jezdím xc dry II na zadním kole, s tou životností to není zase tak horký, jak se různě povídá, mám na něm najeto kolem 1500 km a nijak enormní ojetí se nekoná. RR má přítulkyně a subjektivně se mi zdá o trochu pomalejší, což bude především tím, že je nepatrně širší. Takže michelina ti můžu doporučit, půjdu do něj znova.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.