• Alex

Odkedy sa mi vidlica (FOX F100 RLT) vratila z reklamacie (menili puzdra), tak sa mi pri tlaku 40–50 PSI zasuvaju vnutorne nohy asi o 2 cm. Nemyslim tym SAG. Ked ju nafukam na 90 alebo 100 PSI, tak je to OK. Predtym to nerobila. (To som si vsimol hned ako prve, ked som ju namontoval)

Vie niekto ako je to mozne? Mohli nieco v servise ******? Napriklad nedali „nahodov“ tvrdsiu negativnu pruzinu? Zda sa mi, ze to bola rychla praca, a tak to aj vizera. Fakt to nechapem, a poriadne ma to stve.

0 0
    • hanz  

a dělal ti to slovkolex nebo švec?

podle řeči typuju na slovkolex, tam Šatkovi zavolej a vysvětli jim to co ti na to řeknou.

0 0
      • Alex  

Ano, robil to Slovkolex, ale nedaval som ju tam ja, ale moj predajca.

0 0
      • Alex  

A ten p. Šatka je kto? Je to ich technik?

0 0
        • hanz  

Šatka je Šatka rámy a je to Pan Slovkolex, takže bude vědět…a mam takovej pocit že je to šef a aj technik v jedné osobě.

0 0
    • MartinXC  

Tipnul bych si na blbě nasazenou neg.pružinu nebo něco v jejím okolí. Normálně se to při 50–60psi může zasouvat v řádu mm (tak 2–4mm max).

0 0
      • Alex  

No alebo na nieco zabudli? Mali ste to uz niekto rozobrate? Rad by som vedel, ako to ma vnutri vizerat.

0 0
        • MartinXC  

Já na to radší nešahám, dávám ji v Praze do Programcycle. Něco by mohl napovědět manuál (nějaký obrázek tam je) – viz jejich web.

0 0
    • vratan  

rataj s najhorsim. ludia v slovkolexe sa este nenaucili servisovat. fox. kamaratovi sa posahal lockout na fox triade. nedokazal to opravit a ako bonus prestal fungovat aj pro-pedal. okrem toho mal aj dalsi kamos problem s inym focusom…

0 0
      • vratan  

chcel som napisat s inym tlmicom, nie focusom :-)

0 0
        • lubos  

Takto je blbe. Hmm, a to som sa tak trochu tesil :(

0 0
          • vratan  

aj ja som sa tesil ze mame dovozcu fox. uz sa tak netesim. a este ma pobavilo ako martinezovi na prazskych schodoch prestala fungovat foxka s terralogicom…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.