• jecnak

    Jen tak pro zajimavost – kdo jedete 24? Co znam, tak jeden kamarad, Lempl a ja. Mel tu nekdo stejne sebevrazedny napad?

    0 0
    • Matts.  

      Myslíš Le Mans?

      0 0
    • prema  

      jedu. a dokonce se start. cislem 1 ;))

      0 0
      • jecnak  

        Muzu se zeptat cim si budes svitit? Uvazuju jestli mam koupit Sigmu Mirage… Nebo me bude stacit neco mensiho co uz mam.

        0 0
        • prema  

          no muzes, ale asi ti moc neporadim :), nebot to zacinam resit taky. ale asi koupim neco malyho (4–5diod). pres den si snad zapamatuju trasu a vecer uz to bude lepsi. tma by mela byt tak 5 hodin, tak uvidime ;))

          0 0
          • Fernetbiker  

            Ja jedu taky(uz podruhe) Jedu si spravit chut protoze minule to nejak nevislo.

            0 0
    • DyEm  

      určitě jedu K24 pátek-sobota, doufám v pokoření svého rekordu a pokoření min. 650km

      0 0
      • Meesha  

        hu, to je mazec!

        0 0
      • Fernetbiker  

        to je ale silnice ne?takovej hektar se na biku v terenu neda…

        0 0
      • Marry  

        ty vole to by mi upadla asi prdel :-)

        0 0
      • Mucha  

        650km/24hod??? hele, ja jsem taky zvazoval ze bych se tam vydal ale ted … A jen tak orientacne, na jakym miste ses s tema 650km umistil?

        0 0
      • jecnak  

        NO asi kazdy mluvime o necem jinym, protoze se 650km bys tam nastoupal pres 20km, coz je trochu unreal.

        0 0
        • prema  

          20 km je docela dobrejch ;). pred mesicem jsem planoval ujet 300–350 km, coz by bylo cca 8 km, ale ted teda nevim. 14 dni jsem nesedel na biku, takze to bude docela jedouci. hlavni cil je dojet do cile – ne 12:00, ostatni se uvidi na miste :)

          0 0
      • DyEm  

        no takže asi stejně jak loni, po sedmé ráno naprosto brutální vítr. Naprosto čistej čas na kole 20hodin, ujeto 624.8km, byl jsem na konci totálně v prd… druhej / třetí flek si musíme prohodit placky (sem udělal chybu)

        0 0
    • Beeda  

      Jen se optam, bude vam nekdo delat servis, nebo jedete bez podpor? Jo docela horko ma byt..25–30C.B

      0 0
      • jecnak  

        Snad Lemplova matka by se toho mela ujmout. Co se tyce techniky, tak mozna vezmu cely nahradni kolo.

        Horko – v nedeli ano, ale v sobotu ma byt jeste snesitelne. V nedeli me to zas tak nepali, jelikoz se jede jen do 12:00. Zas lepsi, nez pres noc klepat kosu.

        0 0
      • prema  

        svepomoc to bude jistit. co se tyce supportu, tak to jsem na to sam dost zvedavej (jeste ani nevim, jak se tam dostanu) ;). pres den horko by melo byt snad ok, horsi by byl dest. a v noci snad bude teplo a vidno (aby bylo neco videt).

        0 0
    • jecnak  

      Tak nam drzte palce a snad i to pocasi vyjde.

      0 0
    • jecnak  

      No tak mne to hodilo 285km (melo by to byt 5700m prevyseni, ale typuju, ze to vosulily tak o 75m na jednom kole, takze v realu to bude o dost vic – az se trochu zregeneruju, mrknu na tepak u podivam na profil), posledni 2,5 hodky uz jsem nejezdil, ne ze by to neslo, ale nevidel jsem tomu duvod se dal gumovat po 20. a 21. na stejny trati, uz mi to lezlo na mozek. jesli budu 12 nebo 14 je mi celkem fuk.

      Zazitky – jizda v noci s Sigma Mirage – ve sjezdech stejna rychlost jako ve dne. Pekny sjezdy, casto singletracky. Narocnost terenu mi prisla docela velka – singliky, rozbity stezky, brod, velky louze s bahnem, prevyseni. Blby zazitky – malem jsme prejel slepici – ne ze by me to vadilo, ale dost me to cerny co odnekud prilitlo videsilo. Dal vecer dost pod (nekteri) parou poradatele (ostatni byli skveli), pousteli uplne smazkovy pisnicky – trochu na bednu. No ale jinak pocasi fajn, jelo se celkem pekne. Jediny co me zatim boli jsou ruce a zadek, jinak v poho. Za celou dobu jsem spal 15minut – a to jeste nechtene, jezdil jsem ze 2 kola, pauza+obcerstveni, 2 kola, vetsi jidlo delsi pauza, ke konci po jednom kole misto 2 a dal do zblbnuti.

      0 0
      • petebike  

        tak to gratuluju k uspechu a preziti, asi magorina, ja jel jen jednou 24hodinovku ale na silnici, trat byla jen 3,6 km dlouha, coz bylo udesny…

        0 0
        • jecnak  

          Mne dost prekvatpila narocnost trate – ty singliky, brod, nektery sjezdy, brutalni louze s bahnem, proste dost narocny. Kdyby prselo, tak bych se na to asi vybodnul, jelikoz by nektery mista proste nebyly jetelny.

          0 0
      • prema  

        po vcerejsku jsem dospel k nazoru, ze lepsi zavod jsem snad nevidel. zajisteni poradatelu bylo naprosto paradni, nikdo nikoho s nicim neotravoval, komercni akce typu „kolo pro..“ se s tim neda srovnavat. proste naprosta pohoda. sice poradatele cekali vic lidi (200), ale bohuzel. zajisteni z jejich strany bylo super, proste se mi to dost libilo. v nicem jsem nevidel problem. sam nevim, kolik jsem najel (snad 250) (vynuloval se mi tachometr asi po 180km) :), ale nesu si ponauceni, ze zakladem je dobry svetlo(5diod nic moc) a dobry teply obleceni.. ani jedno jsem nemel :)). ale o to to bylo lepsi. sice par debilu se taky naslo, kteri po trati v nebezpecnych usecich predjizdeli jako o zivot i ve tme!!! proste typicka hovada na pest…nechapu.. trat: kapitola sama pro sebe, dost se mi libila, hlavne vyjezdy nahoru. dala se dobre pamatovat a bez blata by to nebylo ono, ale nebylo to tak hrozny ;)). alespon se clovek trosku osvezil. proste parada. cernou slepici jsem videl taky, vypadala zmatene. me ale nejvic vydesil kun, kterej sel sam pres cestu (nastesti jeste bylo sero) ;))), jinak nevim, jak by se tvaril, kdybych mu pristal v prdeli. kazdopadne se to dost vydarilo a uz se tesim na pristi rok. a komercni akce… tak na nich me nikdo neuvidi.. tohle je ten spravnej zavod. super pocit, kdyz nekery lidi smazej a ty jedes ve tme s bludickou. a pankerska hudbicka k tomu (nofx apod.) a o tom to vsechno bylo, o ty pohode. jsem z toho nadsenej, i kdyz jsem to trochu odnesl taky, nebot 1 km pred koncem posledniho okruhu jsem ztratil vsechnu silu, nejak se doplizil do cile (na vuli) a pak jsem zjistil, ze jsem chytnul decentni upal. nastesti az na konci, takze vcerejsek vecer nic moc. ale to k tomu patri. maso az do konce… :)). p.s. super akce, nasel jsem tam vse, co k tomu patri. pristi rok opet

        0 0
        • prema  

          p.s. a dalsi dulezitou veci je mi nejakej support team k sobe. u me to jistila moje taska s naradim a druha s oblecenim ;))

          0 0
          • Beeda  

            Vidis bez suportu jis aspon musel porad jezdit a ne jezdi na svacinky jako lempl a jecnak:-).. Ne kecam, vsem gratuluji za absolvovani a ta atmosfera co jsme tam byl se mrknou byla opravdu pohodova..B.

            0 0
            • cabbage  

              svacinky ;-)))))

              0 0
            • jecnak  

              Jo nebyt svacinek tak bych to asi neujel. Poradatele to v tomhle smeru paradne zvladli. Celou dobu bylo k dispozici jidlo. Teply caj, parek, jontak nebo cokoli jinyho nebyl problem ani ve 3 rano.

              Ja se spis divim, ze mi z toho vseho nebylo spatne. Vypit tak 10 litru jontaku, nejaky ty redbuly kombinovat sladky se slanym, k tomu dat parek s horcici, to je narez.

              0 0
            • prema  

              sem vas tam videl, pohodicka, parecek ;)). naopak, na svacinky jsem jezdil az moc a jak jsem tam byl sam, tak me nikdo nemohl popohanet zpet do prace (na trat), takze jsem vsechno dohanel az v nedeli v 10:00 ;)

              0 0
        • Pá-dlista1  

          Jecnaku: Jak to tak ctu, tak jsi premu parkrat predjel v noci ve sjezdu, protoze mel misto svetla bludicku… a nejen proto :))

          0 0
        • kuba  

          S pochvalou k pořadatelům naprosto souhlasím. Tra? byla vybána perfektně a občerstvení bylo také bez chyby. Závod jsem jel ve dvoučlenném týmu a pouze jsem obdivoval výkony všech sólistů – všem co dojeli gratuluju. Support team je v takovém závodě neocenitelný a ten náš nám velmi pomohl. I díky němu jsme se nakonec dostali na bednu, i když to bylo po velkém boji v závěru závodu. Poslení kolo, do kterého jsme najížděli asi v 11:30, jsme jeli spolu a víceméně jen symbolicky, přesto jsem ještě stihnul přetrhnout řetěz :-)

          0 0
      • jecnak  

        Je kdyz to po sobe ctu, tak se omlouvam za ty chyby. Proste jsem to tam naklapal hned jak jsem dojel domu…

        0 0
    • Siddha  

      ja jedu Le Mans…

      0 0
    • kusabi  

      takze: vsem zucastnenym moc gratuluju, mate muj obdiv! Chci se zeptat jaka sedla pouzivate, protoze tohle byl asi nej test! Sice jezdim silnici,ale tohle hodne napovi!! takze prosiiiiim!

      0 0
      • prema  

        pouzivam velice jednoduche a levne sedlo co se pred 6-ti rokama montovalo ne levny Fujiny – nejaky s dirou :). a pohoda.

        0 0
      • DyEm  

        kusabi: Pells RSL, prkno, ale sedí

        0 0
    • jecnak  

      Tak pro zajimavost zaznam z tepaku z druheho dne dano: http://www.bajk.cz/…ata/okno.asp?…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.