• oggy

tak jsem si postavil novy kolo puvodne jsem chtel lepsi ale dluzim mlady z lonska dovolenou a tohle me prislo na cca13185 tak se musim pochlubit (az na tu vidli byla dohromady s ramem)

ram apache hawk 05 vidle axon e-lo 04 dohromady –6500 kliky lx 05 2990 kola naby deore rafky el-nino –1100 saltr sram 5.0 –250 retez hg 53 –300 kazeta sram 850–270 razeni sram5.0–400 smyk 7.0–300 hlav sl no name cartrige system-250 predstavec rohy ridika kore (starsi)-300 sedlovka zoom sedlo san marco-400 plast michelin +rubena acris (starsi) 0 lanka a bovdeny 85

0 0
    • gobike  

A co brzdy?

0 0
      • TinkTink  

No tak je to levny kolo…nemuzes chtit vsecko hnedka :o)

Ale jinak je to poskladany zajimave…hlavne ty kliky jsou tam zajimavy :)

0 0
        • gobike  

Je to levny, ale přece brzdy musej být, ne? Přece nebude brzdit podrážkou?? No, ale znám takový týpky, co to podrážku používají už dlouho, jestli uhádněš co maj za kola?

0 0
        • oggy  

dekuju cekal jsem vseobecnou tezkou kritiku

0 0
          • TinkTink  

No ja Ti nevim…beru to jako zaklad, ktery casem budes upgradovat…ma to tu vyhodu, ze muzes upgradovat za par korun prakticky a hned to bude videt :))

ALe zaklad je to dobrej…tezkou kritiku za tydle prachy asi cekat nemuzes :))

0 0
      • oggy  

shimano deore v

0 0
        • gobike  

Uf, tak to sem si oddechl, brzdy to má.

0 0
          • oggy  

trochu to brzdi ale jinak jsem nadsenej spis klikama a ramen zatim na nem mam jen 400a dost mi sedi

0 0
    • Martyss  

Možná blbej dotaz, ale HG53 je řetěz na devítku, ne?

0 0
      • oggy  

taky josu to 9 kliky zjistil jsem ze retez na 8 zvoni o nejvetsi prevodnik

0 0
        • Martyss  

Tak v tom případě bych rovnou zainvestoval do devítkové kazety…

0 0
          • oggy  

problem je v tom ze mam 8 razeni a na 8 kazetu to chodi zatim pekne a dalsi do ceho chci investovat je jina vidle

0 0
            • Martyss  

Aha…promiň nevšimnul jsem si, že už to máš doma. Předpokládal jsem, že teprve ladíš konfiguraci.

0 0
              • oggy  

9 by urcite byla lepsi ale mel jsem fakt omezenej rozpocet

0 0
                • Martyss  

nic proti, ale pokud máš omezenej rozpočet, tak nemusíš kupovat LX kliky

0 0
                • TinkTink  

Si nemyslim, ze by 9 byla lepsi…ale to je na delsi diskuzi…na tydle penize je lepsi 8.

0 0
                  • Martyss  

Osobně jsem za nejvěší výhody osmičky považoval širší a trošku levnější řetěz, ale tahle výhoda v tomto případě padá a navíc si myslim, že 34 zubé kolečko se může občas ve výjezdu hodit.

0 0
                    • TinkTink  

Za nejvetsi vyhodu osmicky povazuju vetsi roztece pastorku…lepsi odolnosti proti bahnu, snehu a podobnym bordelum.

0 0
              • oggy  

mimochodem k ty vidli bud je moc tvrda nebo se nestiha vracet a kope asi to neumim naladit

0 0
    • wbiker  

Jen se chci zeptat, kde maj takhle dobrý ceny, třeba ty kola, nějak se do toho pořád nemůžu vejít. Je to z bazaru?

0 0
      • oggy  

promin vcera jsem uz nemoh bejt na netu vesmes mam vsechny veci od jednoho typka rovnou ze skladu a ty kola mu zbyli po vylepseni jinyho kola ale ram sezenes za 4000v pohode

0 0
    • McBlacky  

dobrej základ, při slušný fyzičce se na tom dá i závodit. Akorát já bych šel do nějakých lepších ráfků.

0 0
      • oggy  

zavodit asi ne jestli najedu 4500 rocne (loni)nemam na to bohuzel tolik casu a vetsinu najezdim na favoritu stejne

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.