• Splinter

Mám přehazovačku Shimano Alivio. Má „najeto“ cca 8000 km. Mám nový řetěz i kazetu a na nejmenším kolečku začal příšerně skákat řetěz. nevím čím to je… Patka je rovná.. Čím ještě to může být?

0 0
    • Meesha  

Zkus to chvili nechat sednout.

0 0
    • fousac  

tipuju spatne sestelovana (doraz) nebo ojety kladky…

0 0
      • Splinter  

No dobře ale kladkový kolečka se stejně nedaj koupit ne?

0 0
        • Meesha  

daj

0 0
        • fousac  

daj.. ale to bych snad radsi koupil novou prehazku.. mam pocit, ze original shimana stoji asi 2 kila a nejaky jiny (acor, exu) kolem tri stovek.. po 8kkm uz bude mit alivko prehazka stejne uz slusny vakly i v kloubu a paralelogramu..

0 0
        • widlicka  

Keby postovne nestalo viac ako tie kolecka tak ti ich venujem z mojej prehazky co som urval pred troma tyzdnami:)

0 0
          • Splinter  

Diky,vona je cela nejaka strelena,jak kdyby ju nekdo rizl nejakou kladou. Pujde do bikovyho nebe… Zitra du koupit to lxko,uz se tesim…

0 0
            • Sinuhet  

Budeš mít špatně snýtovanej řetěz nebo vomletou kazetu a zbytečně vyhodíš prachy. Jestli není přehazka zdeformovaná, tak nevidím důvod proč by neměla chodit.

0 0
    • Daf  

Takhle se chova spatne snytovany retez. Zkontroluj clanky retezu, jestli nejsou zatuhle.

0 0
      • Koala MC  

Na Aliviu jsou obyčejné kladky..za cca 19Kč.Já tam po cca 10500km dal BBB kladky s ložiskama a Alivio funguje bezproblémů dál.

0 0
        • pavelr  

Originální alivio-kladky mne v r.2003 stály 89+75 Kč.

0 0
      • Splinter  

Retez je novej cca 800 kilaku a vymenovanej zaroven s kazetou.. Skace jenom na nejmensim kolecku..

0 0
    • Peslezedirou  

Nezapomněl jsi náhodou rozhýbat nýtek po nasazení řetězu?

0 0
      • Splinter  

Zas tak spatne na tom technicky nejsu… To bylo prvni co sem zkousel..

0 0
    • vlk  

jasný-špatně seřízený doraz přehazovačky-ty šroubky vzadu na přehazce-zkus si s tím poštělovat

0 0
      • Splinter  

Ne tim to neni kladka prehazky ma vykyv asi 2 cm a tak asi pri zaberu nevede retez jak by mela

0 0
    • Splinter  

JAK POZNAM JAK TAM TU SPOJKU UMISTIT??

0 0
    •  

Ticho! Všechny vás zabiju!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.