• alfons

Chci koupit bajka pro manželku. Dřív jezdila hodně a dobře, ale teď se vrací na kolo po 10 letech. Výběr se zůžil na Specialized Rockhoper int. a Merida Matts Speed-V a já pořád váhám. Nejde mi ani tak o osazení (to je podobné), ale o geometrii. Spešl vypadá pohodlněji (to je fajn s dětskou sedačkou), ale půjde na něm jezdit i závody? Manželka dřív fakt chrtila a je ctižádostivá. Prosím poraďte. Dík

0 0
    • pegal  

Spesl je hodne chrtici..

0 0
      • alfons  

Já si právě nejsem jist tím posedem, přijde mi hodně zvenutý, hlavně asi kvůli vlaštovkám.

0 0
        • pegal  

Tak ji kup Epica :)

0 0
          • alfons  

Asi bych neskous aby měla kolo lepší než já

0 0
            • Stax  

ty by si nedoprial manzelke jedno z najlepsich?

0 0
            • pegal  

Zavodnejsi Stumpjumpery, ale tam se si pod 45.000 nedostanes :( Rockhopery jsou spis pro sportovnejsi vyuziti, ale jestli nebude na zavodech chrtit, tak by ji to melo stacit.

0 0
            • pegal  

Na druhou stranu se da chrtit se vsim. Otazka je jak komu co sedne.

0 0
              • alfons  

A to je právě ten problém. Ten Rockhoper sedne úplně úžasně, ale není už moc postavený? Dá se na něm slušně šlapat? A co protivítr? Máte někdo zkušenosti s takovouhle geometrií, s vyššími vlaštovkami? Při zkušebním projetí okolo náměstí se toho moc nezjistí.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.