• Vojtíšek

    Tak se pochlubte, jaké máte dojmy?

    0 0
    • funo  

      Závod jako vždy po organizační stránce super, ale to počasí…Nemám rád vedro, tak jsem si to opravdu protrpěl.Chvílema se mi hlavou honily i myšlenky na vzdání, ale teď jsem rád, že jsem to dojel.Proti loňsku zhoršení o půl hodiny a pád z první vlny někam na hranici třetí stovky…Ale celkově to bylo pěkný.

      0 0
    • pivař  

      Teď už jenom ty pěkný. Teploučko bylo, aspoň se pěkně pařilo na staďáku! Navzdory počasí zlepšení, ale 1.vlna unikla.

      0 0
    • sladic  

      no to vedro bylo fakt zly,ja vypil snad 5 litru vody:)) mam radsi na zavode chladno,ale kupodivu se mi jelo dobre.chtel sem zajet do tricitky,nakonec z toho je 20.misto,takze to mam nad plan:)) docela sem se divil ze se ze zacatku jelo docela pomalu,prej i celo to nejak moc „nehnalo“:) dobrej humus je,ze v ty kaluzi bahna po poslednim brodu prej lezela zdechlina nejaky srnky,spis teda kosti.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Tywe to je fakt super umístění, to gratuluju :o)

        0 0
      • funtomas  

        hmm,takže když sem to projížděl já tak z toho už byla masokostní moučka.brrr.já dal dva zmijáky a celkově 111.líp jak loni,mám rád extrém.

        0 0
    • Máca  

      Dost mazec – to vedro odělalo dost lidí. Naštěstí pořadatel přidal občerstvovačku – jinak fakt nevím. Brody trošku hlubší než loni – paráda osvěžení. Tra? se mi zdála těžší – ta úprava to trošku ztížila. Ráno jsem nestihl vykonat potřebu, takže jsem pak čupěl na tratí a skrz křoví sledoval jak mě předjíždí tak min 100 lidí ( bylo to vcelku na začátku, takže mazali jeden za druhým). Pak jsem už nechrtil a jel v pohodě umístění jsem stejně pros… . Pravidelné oplachování a chlazení na občerstvovačkách mě asi zachránilo. Trošku krize kolem – ty kopečky kolem a za 60 km mě nějak nešly. Pak jsem se na 77 otřepal, chytil druhý dech a mazal do vcelku solidně těch cca 25 do cíle. Měl jsem lepší čas než loni, o 140 lidí jsem se zlepšil v pořadí – na to, co mám letos najeto, jaký bylo vedro a jiný „atrakce“ na trati spokojenost. Trochu jsem nechápal ten pohřebák před stadionem, ale snad si v něm jen někdo dovezl kolo.

      0 0
    • mawerick  

      Na můj vkus trošku moc vedro. Zvláš? v těch stupáních po loukách:o( ALe jinak super:o)

      0 0
    • Martina  

      Ještě dneska je mi to lííííto… V úterý při tréninku jsem lehla na silničce, jelo se něco přes třicet, jedna strana těla mimo provoz. Šitá ruka a koleno rozseklý, oteklý jak balon. Nešlo to rozjezdit. Takže v pátek vyzvednout čísla a čipy,ráno na náměstí jsem měla funkci nestartujícího trenéra, zamávala oddílu, uronila slzu, počkala ještě na start krátký a odbelhala se na stadion mezi odložené manželky a přítelkyně, čekat pod strom, až se pánové vrátí. Jedno plus… viděla jsem vítěze jinde než na startu. Tak snad za rok.

      0 0
    • petas1  

      Závod super, organizace super, počasí brutál, ale lepší než 10 stupnů a maras. Jo jen ten borderl od tyčinek atd. bychom mohli aspoň házet pod sebe a ne 2 metry od cesty a do trávy, tam se to fakt blbě hledá…

      0 0
      • mawerick  

        a rpoč to někam házet? v kapse si to přeivezl tak proč to v ní zase neodvézt a nevyhodiut až v cíli?

        0 0
        • petas1  

          To určitě, ale mám pocit, že to zpousta lidí nechápe, tak aspoň, aby se to dalo uklidit.

          0 0
          • mawerick  

            já to taky nevozím celej závod, ale zahazuju to na občerstvovačkách…

            0 0
    • biker007  

      zacalo to vesele.. kdyz hlasili 30 vterin do startu tak sem zjistil ze cip me lezi v pokoji.. no nic, stejne sem chtel ject jak turista:).. chvili po startu sem cekal na teamovou kolegini se kterou sem byl domluvenej ze pojedeme spolu.. kdyz ani po 5 minutach nebyla v dohledu tak me doslo ze asi bude vepredu. tak sem se ji vydal stihat.. tech 10km sem si celkem daval, ale dojel sem ji:) Bara si zaslouzi obdiv.. od zacatku mela krece v zaludku a nekolikrat videla snidani.. ale poprala se s tim statecne a na konec dojela 12. zenach na dlouhy trase..

      jinak trat znama, zadny prekvapeni.. toceny pivo a brody byly prijemny osvezeni, nechapu lidi (i ze spicky) co je behali.. sly dat v pohode vsechny.. jen sem se vcera celkem bavil pri prohlizeni tech drzkopadu na 1. brodu.. co ste tam lidi vyvadeliD?

      jo a letos to byl prvni zavod bez defektu:)jupiii:)!!

      0 0
      • teebee  

        Tys zapomněl na pokoji čip? Já zapomněl už v pátek v Plzni tretry a zjistil jsem to v sobotu v sedm ráno. To byl fofr. Do Plzně a zpátky, po cestě narychlo (blbě) nasnídat a nerozjetej na start.K tomu pád ve sjezdu a balím!!! Myslím, že proti mě seš slabej odvar smolaře! :-)

        0 0
      • bikegiant  

        co by dělali, kdo měl smůlu a jel prostředkem prvního brodu u vodníka, tak většinou chytil kamen a šel přes řídítka do vody, někteří rychlíci až na břeh do bahna. letos díky zdravotním problémům jsem po pěti letech poprve nejel a vidět to z druhé strany taky není k zahození. a obdivuji všechny, kteří dojeli do cíle.

        0 0
        • teebee  

          Nejel. To by už asi skutečně nestihl. A možná by bylo líp. :-).

          0 0
        • biker007  

          aha.. ale uz z lonska bylo znamy ze prvni brod jedine vpravo:) taktika byla na vsechny brody stejna.. rozslapat to na velkou pilu co to dalo, pri najezdu do vody tam hodit prostredni a pak se jen modlit:)).. a vyslechnout aplaus divaku pri vyjezdu na breh:)) a vyslo to pokazdy.. i moje spolujezdkyne je dala vsechny stejnym zpusobem bez slapnuti na zem:)

          0 0
          • mawerick  

            no oni jsou divaci celkem svině:o)) Navadějí na hlubokou vodu:o))) A když to neznáš a necháš se chytit… Jako ten maník předemnou co tam chudák zahučel skoro po korunku;o)))

            0 0
            • biker007  

              uz od dob staroveku plati ze prosty lid uspokoji chleb, hry & krev:) to prvni meli v batohu z domova, na hrach prave byli a k ty krvi si holt museli nejak pomoct:)))

              0 0
        • Vojtíšek  

          Já jsem to bral zlatou střední cestou a vyjel jsem v poho, jako vždycky na Králíkovi. Ještě jsem se nikdy nekoupal. Jen na 2. brodu jsem z neznámýho důvodu zapoměl velkou pilu a docela blbě se mi vyjíždělo :-)

          0 0
    • obludaII  

      Do 50km super, krásně to odsejpalo a za rozdělením tratí jak se stoupalo po tý louce, tam snad bylo 50C na slunku, tak mne chytly křeče, krize a podobný atrakce, ještě na 85km jsem terfil hřebík a byl z toho nejhorší čas v mé historii co jezdím Krále 6:47. V cíli jsem mlhavě viděl kelímek, tak si tak piju jako že jsem v tom vedru přežil a najednou vedle mne stojí moje motorová myš, vysmátá jakže se mi jelo a ja ji ujel pánové jen o 2min. A kdyby tam nejely eli?ačky /což beru jako nespravedlivé, cpát mezi nás hobíky elitu :-)/ tak je na bedně. Tak já si ji vychoval tak, že na Drásalovi mně snad už předjede, musím překopat přípravu :-)))))))

      0 0
    • ddd - andy  

      Hmm, jak to tak ctu – zrejme super zavod tenhle Kral Sumavy… :-)

      0 0
    • Meesha  

      Prvnich 30km v pohode a pak mi uz tradicne doslo, takze holy boj o preziti. Do brodu sem se letos fakt tesil! Organizace super – narychlo pridani obcerstvovacky atd, jediny co mi vadilo, ze nebylo mozny koupit nejaky zobani (krome klobasy) v patek vecer na stadionu.

      0 0
      • tulda  

        kromě klobás tam byly i kuřata (hned za těma schodama na staďák)

        0 0
        • Meesha  

          O tech sem vedel, ale ty se zase spatne cpou do kapsy od drezu! :-)

          0 0
          • biker007  

            pulka se tam krasne vejde:)) obcas neodolam a pri navratu ze svihu si koupim pulku abych mel co jist ve vane po navratu domu:)

            0 0
            • Meesha  

              dik, musim to zkusit – mam je asi nejaky mensi nebo spis ty je mas uz dost vytahany! :-))

              0 0
              • pelt  

                Kdyz ho tam cpes bez toho pytliku, co to v nem prodavaji, tak se ti tam vleze lip:)

                0 0
                • Meesha  

                  A kosti zahazujete nebo zase do pytlicku a vyhodit az pak? Prece jenom ochrancum prirody se to asi stejne nelibi, ochranci zvirat to budou brat jako tyrani a pak je tu nebezpeci defektu… :-))

                  0 0
              • biker007  

                a nebo treti moznost – ze u nas maji nejaky mensi kurata:) ale spis to bude tim ze mam kapsy u dresu vytahany uz stejne jeko muj zaludek:) budu muset udelat zkousku treba s pulkou kachnicky :P

                0 0
    • Haryk  

      Vedro,bože to bylo vedro…Pořád jsem uvažoval o dlouhé,ale během týdne jsem se totálně vysral z podoby,takže z důvodů vyměknutí jsem volil krátkou a dobře jsem udělal.Na dlouhé bych bídně zašel.Od 60.km jsem měl fakt dost,v prudkých výjezdech mě polívala zima(tfujtajxl),po nich jsem měl co dělat,abych se nevyvrátil a proklínal jsem místní s jejich hláškama:"Tohle je poslední kopec,pak už je to rovina,cha cha…"Jel jsem to bez pár minut 5 hodin,což se v podstatě rovná boji o přežití.Ale s letošním "matrošem"se víc nedalo udělat.P.S. – Brody jsem zmákl.

      0 0
    • civetta  

      Velka spokojenost s vysledkem a s krajinou na dlouhe, jiz tradicne mensi s poradateli (na rozdil od obecne rozsirene chvaly). Vlny uz neresim – loni jsem se snazil dost (letos jsem se spuntu prozirave vyhnul tim ze jsem jel dlouhou 8-))), takze jen namatkou – nechapu, jak lze promerit kilometr v prevyseni (a neupozornit na to na webu) a nevim, kdo vyuzil tech profilu na rubu startovniho cisla (pro neucastniky: byly DOLE hluboko pod riditkama – to neslo studovat ani pri hodne hlubokym zalehnuti ve sjezdu 8-))) Shodli jsme se, ze je to mozna zamer – delat to jakoby „retro“ 8-))), vcetne vsech tech klobas atd. Abych nebyl jen za stouru – jedna velka pochvala: nulove fronty na pivo na stadione!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.