• vojtechposmourny

Prosím o radu. Smyk shimano xt04, topswing.Když zařadím malej převodník a velkej pastorek, škrtá mi to o vnitřní stranu smyku. Smyk je vodorovně s osou kola, vzdálenost od zubů taky správně nastavená, doraz vytočenej na maximum (povolenej). Když bych tam dal delší osu, tak bude v háji řetězová linka. Co s tím? Jo, všechny komponenty jsou devítkový, jinej smyk než topswing na rám nejde.

0 0
    • fousek  

NO a kdyz uplne povolis lanko tak to dela porad?

0 0
    • náčelník  

Dej podložku pod pravou misku středového složení. S řetězovou linkou to až tak nezacvičí.

0 0
      • vojtechposmourny  

Už jsem tam měl delší osu (teď 108, předtím 113). S tou delší to chodilo, ale linka úplně v pr…

0 0
        • náčelník  

Pokud stačí podložka asi 1,5 mm tak bych linku neviděl tak tragicky. A ušetříš za nový střed.

0 0
    • Daf  

Moc ti asi neporadim, ale jestli to skta jen lehce a neovlivnuje to razeni, tak to nech bejt. Kaspar se zas tak casto neradi.

0 0
    • MartinXC  

Zkus ho o 2–3 stupne vychylit v zadni casti smerem k ose kola – dostanes tělo a zadní část smyku o fous k rámu.

0 0
      • vojtechposmourny  

To zas škrtá při opačných převodech.

0 0
        • MartinXC  

To je divný, takové záhady bych ještě viděl u Deorka, ne u XT. Na plný rozsah smyku nad třemi normálními plackami při správné délce osy stačí míň než plná vzdálenost tří indexů. Zkontroluj si výšku usazení smyku nad talíři, vyčisti prostor dorazových šroubků.

0 0
    • peetrys  

Řešil jsem stejný problém.....vem na to sikovky

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.