• mosquito

tak sem zkusil vlastni prima napad, na kosticky nakrajet okurek, rajce, trocha citronu, a dostatek kostek ledu, promichat nasypat do bidonu a i v takovym paraku mate za hodku relativne svezi salatek a dobrou stavicku .. pro mene chapave se to konzumuje otevrenim celeho vika :))

0 0
    • wroum  

ja vim ze dneska bylo horko, ale…

0 0
    • Pekáček  

Pití v kejmlu vydrží taky dlouho studený, teda krom hadičky. Ale když tě honí mlsná, proti gustu žádný dišputát :o)

0 0
    • Mamutt  

Hehe, ale ta zkvašená „polívčička,“ jaká z toho v tomhle počasí bude, když zapomeneš a otevřeš o hodinku později… :-)

0 0
    • vladaza  

Vezmu dvě plastovky a mezi ně vrazím chladící vložku z mrazáku, komplet šoupnu lehce zabalenej novinama do batůžku. Je to skoro zadarmo a mám studený pití v požadovaným množství. Pokud zrovna nejedu závod, tak mi nevadí, když si občas přeliju vychlazenej mok do bidonu. Někdy bidon ani nevezu, čas od času zastavím a napiju se. Je to primitivní a ušetřím prachy za Camel a čas s jeho čištěním.

0 0
    • wraftler  

seci tu chcete chladene pitie pocas vykonu, ale uvedomte si ze to je uplna blbost vypit napoj o moc chladnejsi ako vasa telesna teplota… to mate okamzite na chrbte vypotene a dehydrujete sa este viac…

0 0
    • Fuglsang  

Sorry za vytazeni kostlivce, ale mam jednu technickou otazku k bidonu – klasickej ProTour bidon ma 500 ml? ja vzdycky myslel, ze bidon je o neco vic objemovej nez pullitr, zhruba okolo 0,55 az 0,75 l a ne 0,5 l, nebo se mylim?

0 0
      • Biker jak Pes  

Tož to by ale jezdec typu Fuglsanga mohl vědět. :-D

Jsou to tuším něco kolem 0,6l. Půllitrovky jsou moc malé, takové ani profíci nevozí. Takové jsem viděl jenom od Enervitu…

0 0
    • Joseph de Sax  

napij se a zkus pak bungeejumping…poz­náš pak volnost bytí až za krkem…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.