• ksorak

    Začátkem května (2005) jsem si koupil KHS Comp soft-tail modelového roku 2004 (sklad. zásoby).Původní cena byla 33 9OO,–,já jej mám za 19 000,–.Ted',necelý měsíc používání a najení 550 km,nemohu hodnotit.I přesto můžu prohlásit,že za takovou cenu (do 20 000,–) jsem nemohl mít (skoro) nic lepšího.Zkoušel jsem GT,Haro,Meridu,Rock a mnoho dalších,ale tohle je přesně pro mě.Rychlá jízda,obratnos­t,pohodová jízda v terénu.Nasta­vitelná vidlice až na 112 mm RS Judy,27 rychlostí,V-brake,…Ten zadní mini-tlumič ST,ač se to nezdá,funguje výborně.Zatím(a to zdůraznuji) jsem se svým KHS spokojen.Ale jak říkám,zatím jsem s ním moc nenajel,každopádně jsem jej ppohnal v různých podmínkách.Uvi­díme dál.

    0 0
    • Jenda  

      Mozna ti trochu zkali radost ze letost je za tohle kolo (a myslim ze se ve specifikaci nic nezmenilo) ta cena lehce po 20kkc standardni. To kolo si koupila mati loni takze muzu taky hodnotit. Je to slusny kolo s relativne vyvazenejma komponentama az na tu vidli – ta me fakt pobavila. Mam lehce pres 80 kg a stejne i kdyz byl zdvih na max tak se mi zda porad neuveritelne tvrda a nechodiva takze pro 55 kilovou mati je v podstate nepouzitelna. Dost dobre nechapu ktery soudruh v KHS vymyslel ze se na 15 ram da vidle se standardni tuhosti pruzin. No a mekky sehnat nejdou pac pan Zitny na dovoz jakychkoli nahradnich dilu dost sere. Jeste co bych mozna vytknul je obcas se ozyvajici divny zvuky asi ze zadni stavby ale to nechci hanet protoze nevim jetli neni pricina nekde v necom malo dotzenym tudiz moji blbosti. P.S. kdybyste nekdo tusil kde se da sehnat mekka pruzina do RS Judy SL 2004 dejte mi vedet.

      0 0
    • Pekáček  

      Hm, mohl by ses živit reklamou (dnešní registrace na fiktivní jméno a hned za 10 minut chvála do nebe na výrobek) :o) Já ten rám viděl, tedy nevím jestli přesně ten, ale je to soft s „tlumičem“ a chodil podemnou asi jen 5mm a to jsem se snažil (mám 84kg). Vzhled mě neoslnil, netuším co je na něm tak drahýho… Kdyby dotáhli (Blue Print, Max 1, Leader Fox..) konstrukci planže?áka co se pode mnou jeden složil, tvrdil bych, že je lepší (chodí alespoň 5cm).

      0 0
      • Siddha  

        no zase to nprehanej, tyhle softaily jezdi uz nejakej patek, a za 10000 dostanes 100% funkci neokoukanej softailovej ram. to s tou registraci a reklamou je ovsem docela podezrely…

        0 0
        • Pekáček  

          Na Králi Šumavy 2003 jsem koukal na KHS co perfektně žehlilo terén, o to větší rozčarování mě čekalo při nasednutí na ten o kterém píšu. Taky jsem ho zvažoval, ale tohle ne. A fakt to vypadalo dost lacině.

          0 0
    • ksorak  

      Ne,ne.KHS Comp ST modelového roku 2OO5 má nenastavitelnou vidlici a má 27 rychlostí.2004 je lepší a já jej mám za stejnou cenu.

      0 0
      • ksorak  

        Tlumič u ST má zdvih 2.5 cm a je pravda,že vydává nepříjemné zvuky.A žádný skrytý propagátor nejsem.

        0 0
        • Jenda  

          kde jsi nabral 2.5 cm? ten zdvih je tak max 1 mozna 1.5 cm ale vic z toho nedostanes ani omylem. Cely efekt je ze se da jet na hodne natvrdo nafoukanych plastich bez ztraty pohodli. Jinak souhlas ta puvodni cena asi 33kkc je dost mimo, za tech 20kkc celkem solidni pomer vykon cena

          0 0
    • ales.v  

      Jezdil jsem KHS Softail 6 sezon ( respektive 5) a letos na jaře došlo k tomu, co jsem očekával od začátku, prasla spodní trubka zadní stavby v místě, kde se ohýbá. Ale jinak absolutní spokojenost, to kolo bylo opravdu super ( i když je fakt, že to byl ještě ocelový rám, takže v porovnání s tím dnešním to bude asi trošku jinak, na svou dobu perfektně vybavené a to je to, co mne trochu překvapilo, když jsem hledal náhradu a podíval se na nabídku KHS, tak jsem zjistil, že celá značka se posunuje směrem k hypermarketovým kolům, což bylo velké zklamání.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.