• lubosx

Potřebuju poradit kde mam zvazit cele kolo.

0 0
    • gobike  

Na váze!

0 0
    • cabbage  

normalne se zvazim i s kolem…preswnost nic moc, ale ±100g to je.

0 0
    • Mamutt  

Jednotlivé komponenty a součet. Digitální váha Soehnle (±2g)

0 0
      • Meesha  

ale jak zvazis olej a vazelinu?!

0 0
        • Meesha  

…a vzduch v kolech…

0 0
          • cabbage  

se zanedba, navic to pridava gramy a pak se hur chlubi vahou kola:)

0 0
          • Mamutt  

Dohromady do 100g. Zkus zvážit natlakovanou/práz­dnou vidli, skoro žádný rozdíl. Light-bikes, weightweenies.. nikde se to nezahrnuje, a zárověň to dá pro všechny asi tak stejně — takže srovnání je stále objektivní.

0 0
      • Volf  

Mý první horský kolo / VELAMOS / jsem mohl s přijatelnou tolerancí vážit na decimálce.

0 0
    • juli  

Na digi zavesne vaze:), ale pred tim jsem zabehnul, teda i s kolem, tesne pred poledni pauzou na postu, tam co berou baliky a za prvni cokoladu jsem tam mohl byt tak 15×.

0 0
    • Sethi  

radsi ho nevazim

0 0
    • Radek Broz  

Na vaze v pekarne. Podotykam, ze ja ty rohliky nejim, tak je mi to jedno;-)

0 0
    • paww  

u závodního lékaře a zrovna ti změří i výšku. :))) ..to jsou dotazy. :))

0 0
    • Cromoly  

Hele já vážím kolo normálně na poště.Zajeď na nějakou malou poštu a řekni jestli ¨by ti ho nezvážili,většinou v pohodě vždycky.

0 0
    • Matts.  

Moje má stále rovnakú váhu, ani nepriberá, ani nechudne. Nevieš čím to bude?

0 0
      • Cromoly  

hm jak vidím je tady milion duchapřítomných soudruhů kteří radši rozeberou kolo na šroubky a zváží to po součástkách:-).-):-) to je fuck dobrýý.Bohužel jsou mezi námi i tací co rádi vědí na jak těžkém kole jezdí,pro některé: JEDNOU a dost a né kařdý týden:-):-):-)

0 0
      • muffin  

Nejazdis po blate :o)

0 0
    • fousac  

mame v praci http://www.selva.cz/…kruh/smk.gif 1*100kg, 1*250kg a 1*1000kg

takze muzu vazit dle libosti…

pak sou v kantyne vahy do 15kg a do 5kg na mensi veci a nakonec v laborkach maj na vazeni chemikalii nejaky vahy s presnosti na 5 desetinejch mist.. ale k tem me nechtej pustit… :( ze prej byly drahy..

0 0
    • Dread  

Zasadne na minciri +/- 0.5 kg

Aspon se pak muzu utesovat tim, ze vazi tu nizsi hodnotu :]

0 0
    •  

Kočička! Haf!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.