Nechce nekdo dovest na Strazovsky maraton 4.6.

7 nepřečtených
  • LukasX

    Zdravicko, jedu autem na Author Strazovsky maraton do Sulova. Jedu s pritulkyni, takze v aute zustava jeste jedno misto volne. Nechtel by tam nekdo z okoli Vsetina dovest a podelit se o benzin? Pocitam, ze bychom jeli az v sobotu rano, registrace je do deviti hodin, takze by to melo byt OK. Kdyby nekdo mel zajem, tak se nejak ozvete. Domluvime podrobnosti.

    0 0
    • pcejka  

      Jedu taky, poprve, mozna se zenou, zvazuju v tom pripade pobejt do nedele, event. pondeli, ale ubytovani jsem zatim nesehnal, nemas zkusenosti se spanim ci doporuceni, jedes-li opakovane, co jinak, je to masovka ci skromnejsi akce? Jinak jedu dlouhou.

      0 0
      • LukasX  

        ja jedu take poprve. V Sulovskych skalach jsme byli ted na jare (na pesi vylet) a bylo to tam super. Fakt to stoji i za turistiku po hrebenech tech skal. O tom ubytovani bohuzel neporadim. Bydlime nejakych 60km daleko, tak jsem to resit nemusel.

        0 0
        • pcejka  

          No to ja bydlim v Olmiku, dle mapy asi neco pres 130 kilaku, prave slo mi o to pobejt kvuli prirode, dle obrazku a toho, co rikas, by to mohlo stat za to, kdyz uz se budu(eme) strachat ponekud dal do mist, kde jsem v zivote nebyl…kdyz pojedu sam, nebudu nic resit a po zavode rovnou domu, to bych mohl taky nekoho vzit sebou tam i zpet potom.

          0 0
          • ota  

            Sůlov je ráj na zemi. na kolo perfektní,ale pěšky snad ještě lepší,nebo? např .na hrad se s kolem nedostaneš(žeb­říky).jezdívám tam už roky lézt(kdysi i 2*týdně)což je ůplně nejlepší.rozhodně mít víc času,alespoň půlden po maratonu,na pěší výlet

            0 0
          • Vladim73  

            Lidi v kolik tam jedete? Já tam chci jet s kámošem,tak že bychom se za vás připojili.

            0 0
      • Corbett  

        Mrknul jsem na to a vypadá to tam velice pěkně. Pořád si říkám, že bych si na Slovákách něco zajel a tohle je dobrý typ.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.