Rozbité řazení na přehazovačku

8 nepřečtených
  • Radouch

Může mi někdo poradit? V řazení DEORE (páčky) pro přehazovačku mi praskla pružinka. V servisu mi řekli, že musím koupit celý komplet, že se to zvláš? neprodává (tzn.řazení pro přesmyk + řazení pro přehazku = cca 1600,–). Řazení není spojené s brzd.paky. Dá se někde sehnat pouze jeden kus, nebo snad jen pružinka? Děkuji.

0 0
    • ravo  

Samotné řazení koupíš třeba tady: http://www.velotrade.cz

Než to ale uděláš, obejdi všechny servisy v okolí, někde se určitě najde někdo, kdo ti to opraví…

0 0
    • Roman  

Chtít po někom, aby si kvůli jedné pružince koupil celý komplet – šaltr i přesmyk, je podle mě zhovadilost. Ten člověk, co to po tobě chtěl musel být buďto vyčůranec, co tě chtěl ojet o prachy, nebo je to naprostý diletant. V obojím případě bych tam svoje kolo nenechal ani chvilku. A tak jak radí kolega výše – rychle do jiného servisu… Nebo sám rozdělat a podle staré pružiny hledat novou

0 0
    • skoca  

Já měl ten samý problém na minulém kole, taky mi v tom praskla taková malá pružinka a dal jsem tam uštíplou pružinku z propisky:-) a rok to chodilo,pak jsem to střelil celý. Ale to byla ta pružinka, která zacvakává zarážku do ozubeného kolečka indexujícího převody.

0 0
    • vinca  

V Liberci u Kerdy www.kerda.cz daj koupit ruzny jednotlivy dilecky ke komponentum shimano ( voni jsou jejich autorizovanej servis) sem tam treba koupil samotnou rucicku ukazatele zarazenyho prevodu na deorku , proste jsem tam dones tu starou ( teda tech par ulomku , co z ni zbylo ) a von prosacoval supliky a nasel ji , jeste se pak omlouval, ze to stalo celou stovku.

0 0
    • Radouch  

Všem moc děkuju za informace. Je super, že funguje něco jako bike-forum. Biku zdrar.

0 0
    •  

666er for ever!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.