Problemové hlavové složení - Duratec rok 2003

9 nepřečtených
  • bazi.marko

Vlastnim Duratec Career C9 rok vyroby 2003 a potykam se s problemovym IHS. Jsem si jist, ze tenhle problem s hl. slozenim u starsich Duratecu nemam jen ja, proto se ptam jestli nekdo nezna reseni? Hl. slozeni se casto povoluje a v horni i spodni casti ramu jsou od nej jiz vyfrezovane ryhy. Doslechl jsem se, ze se da do ramu vlepit nove hl. slozeni FSA ci Cane Creek, mate s tim nekdo zkusenosti? Diky za kazdou zkusenost.

0 0
    • killian.noir  

no nevim, ale o tomhle problemu uz jsem slysel, asi bych zkusil to vlepeni novyho, mozna ti nekdo poradi primo ze svych osobnich zkusenosti, uvidis

0 0
    • bytemax  

A co k tomu rika Duratec ? Vzdyt na ramy davaji zaruku 5 let.

0 0
    • sladic  

mam sonix 2004 a s hlavou zadnej problem.to ze se uz vymackal dural ti asi na reklamaci neuznaj,pac si jezdil s povolenou hlavovkou,a to by se melo hlidat:(( zlatej dobrej a-heah

0 0
    • MARIN  

Zkusil bych nejdriv nechat vyjadrit se Duratec ale jinak uz se to tu vminulosti urcite resilo.

Porad rikam ze ISH je na …o :)

0 0
      • bazi.marko  

jezdil jsem sice s povolenym IHS, jinak by se tam ty ryhy asi neudelali, ale to bych ho musel utahovat po kazdy svihu a to povoleni nebylo zase tak znetelne. kazdopadne uz jsem napsal do Duratecu Duchkove, tak jsem zvedavy, jak se k tomu postavi

0 0
        • killian.noir  

taky by me docela zajimalo co s tim, az ti z duratecu odepisou, dej vedet co s tim udelaji

0 0
          • bazi.marko  

Ted mi odepsala Duchkova z Duratecu, ze je mozne predelat hlavu ramu pro hlavove slozeni FSA TH 871. Cena vcetne noveho hl. slozeni bude pry 900,–Kc, bude to za dva dny a muj problem se tim udajne kompletne vyresi:-) Zkusim to a pak dam vedet

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.