• Deathsmile

    Před rokem jsem si koupil konečně trochu lepší(jiny než olpran atd.) kolo asi za desítku(giant) neměl jsem moc peněz. Bratránek má kolo za třicet papiru a je to k*revsky velkej rozdíl(taky aby ne),ale to moje kolo není zas tak špatny.Ale já teď mám pravidelěn ňáky ty lowe tak se chystám postupně povyměňovat na tom kole všechno aby to vyhovovalo přesně mě. Momentálně potřebuju poradit s výběrem kompletně celyho zadního kola a zkuste mi doporučit abych se tak vlezl do těch 2,5 tisíce . už mám pár vytipovaných ráfků Mavic x618cd nebo alexrims dm24 a nebo ňákej ritchey girder,ale pokud si mám vybrat náboj tak to su v p**i (jak ríká kámošuv děda). Všude samy dt swiss za 3 hadry atd,kde na to mám brat? Zkuste mi doporučit prostě komplet.zadní kolo ráfek,náboj a dráty,niple (záleží na nich hodně?)aby to vydrželo občas ňáky to pomazlení se šutrem,patníkem atd. Vážně se v tom všem moc nevyznám a nechci kopovat ňákej shit te´d když mám peňjašky na něco trochu lepšího. Moc dík za tipy

    0 0
    • Mamutt  

      Napiš si o info do koloshop.cz a trinnity.cz, oba obchody dělají ručně zapletená kola (bral jsem z obou a spokojenost). Uvidíš, co by byli schopni ti v této ceně nabídnout, a my ti to tu pak zdrbnem ;-)

      0 0
    • gersa  

      Do 2500kc se da v pohode poridit XT naboj + Mavic XM 317, za cca 2k by bylo XTcko + Mavic 317/117… atd…

      0 0
    • RapMan  

      Hmmm, nemas teda lepsi si koupit cely novy kolo?

      0 0
    • Mamut  

      Ked mozes, ber priemyselne loziska, napr. Author. Mam rok, zatial facha krasne. Nemusis sa o neho vobec starat na rozdiel od konusov.

      0 0
      • djano  

        Az na ten nestastny orech… Keby sa mi to chcelo preplietat, tak ho davno reklamujem. Predny v pohode.

        0 0
    • vt  

      Dobry pomer cenavykon maji Remerx rafky.

      0 0
    • Daf  

      Tak nejlevnejsi dobry kolo bych postavil na nabe LX + rafek Mavic X221 a draty s niplema z Hvezdonic. Podle me se vejdes v pohode do 2000kc. Pokud bys chtel neco klvalitnejsiho tak treba Sh. XT + mavic X618 + draty DT to uz by bylo lehce pres 2500kc. No hmotnostne by to vyslo nastejno, ale pokud nejezdis zavody, nebo nejses moc tlustej :) tak ta prvni varianta mi prijde uplne v pohode dostacujici.

      0 0
      • poiko  

        Ja mel ty Mavicy 221 a jsou nic moc. Nepovedl se mi bunnyhop a flaknul jsem s tim o obrubnik a uz jsou krusly. Kupoval jsem je nekdy loni na podzim, takze jsem zklamanej.

        0 0
        • McBlacky  

          když je dobře utaženej výplet tak taky vydržej dost, ale musí se to kontrolovat a dotahovat. Taky jsem ho zgurvil, po zkušenostech bych si ho dal v pohodě dopředu, dozadu už ne, a nepřemýšlel bych o jiných drátech než 2kách. Určení lehčí xc+ maratony (bez ambicí), výlety

          0 0
      • Deathsmile  

        Sem už rozhodnutej,ráfek x618 náboj lx je ty dráty s niplema s hvezdonic nemůžu najít a nevíš o ňáky e-shopu kde mi to dají cely dohromady nechci platit několikrát poštovny

        0 0
        • Daf  

          Draty z hvezdonic jsem v e-shopech prodavat nevidel ale zkusil bych to na www.koloshop.cz Kazdopadne je maji snad v kazdym kamenaku.

          0 0
    • Lister  

      //Ale já teď mám pravidelěn ňáky ty lowe tak se chystám postupně povyměňovat na tom kole všechno aby to vyhovovalo přesně mě.

      Já bych to nedělal. Pokud můžeš našetřit tak šetři na nové kolo. Výměnou komponentů na kole za 10 tis ničeho nedosáhneš. Budeš mít maximálně drahý komponenty na blbým rámu :-( a to je asi to nejhorší co se ti může stát. Našetři dvacku a s tím už se dá něco vymyslet.//

      0 0
      • Deathsmile  

        No problém je ale v tom že teď sem rozmrdal zadní kolo,tak to předělám postupně a na jaře(za rok) koupím rám! Jinak kdybych měl našetřit 20k tak to by bylo tak až tak o prázdninách a já neumím šetřit když mám prachy,tak strašně rozhazuju takže bych jen utrácel za hovadiny. Jinak vím co myslíš

        0 0
    • venca1  

      když už to tak chceš vylepšovat, asi bys měl začít rámem a postupně postavit celé nové kolo. Nebo teda našetřit jak už někdo psal. Já bych si na to zadní kolo hodil ráfek REMERX Eagle-maj ho na trinity za 370 a taky ti to tam vypletou. REmerx, aspoň podle mých zkušeností je dost dobrý a levný, Mavicy jsou moc předražené. K tomu nějaké super dráty---to bych se tu chtěl zas zeptat já---jaké dráty si mám koupit, právě mám v plánu náboj LX s ráfkem Eagle ale např na trinity nabízejí nějaké dráty za 68kč tose mi nějak nezamlouvá a už vůbec ne mojí peněžence…takže poraďte nějaké lehké levné dobré :-))) černé dráty a kde je sehnat- musí to být zrovna DT swiss??

      0 0
    • Deathsmile  

      Ještě jeden dotaz,mužu si koupit ráfek na véčka a náboj na kotouče pro případ že bych někdy kupoval kotoučovku? Má to vubec cenu kupovat kotouče? Mě se to zdá poslední dobou spíš jen takovej trend,na jakykoli kolo narvat kotouč a je uplně jedno že to bude ňákej shit co brzdí uplně na hovno a časem se posere. Já mám ňáky lepší véčka tektro (ne originál u kola) a jsem spokojen ale když ale zaferu fest bahnem tak to chce pročistit a pohoda,jedu dál, Jake je to skotoučema a brzdnývh učincích v pořádnym bahně?

      0 0
      • Lister  

        V téhly cenové relaci raději véčka.

        Mechaniky jedině Avid ( ale ty by stály víc než celý kolo) jinak nee.

        Slušné hydrauliky seženeš do 3 tis ale zase nevím jsetli nemáš řazení dohormady s brzdama to bys pak musel koupit taky nový.

        0 0
      • Daf  

        Pokud ti doted vecka stacila tak nejspis ani casem nebudes kotouce potrebovat. Nakonec usetris penize i gramy :)

        0 0
        • Pá-dlista1  

          Blby je, kdyz ti neco staci jen proto, zes nepoznal nic lepsiho :) To nic proti Veckam. Na nekterych kolech maji urcite svoje opodstatneni a jsou dostacujici.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.