• Koala

    Můžete někdo poradit, kde se dá sehnat slušný kolo pro tříletýho kluka. Slušný pro mě znamená, že váží míň než 20 kilo a pedály nekladou při točení naprázdno větší než nutný odpor (aspoň náznak ložisek). V ideálním případě by to nemuselo stát víc než 2000Kč. Všechno, co jsem zatím měl možnost vidět nesplňovalo většinou ani jeden z předpokladů. Vážně nevím, z čeho se to vyrábí. Mám pocit, že to už snad ani nejsou trubky, ale masivní železo.

    0 0
    • Lance  

      a ten maly jezdi hlavne silnici nebo teren?

      0 0
    • orca  

      Tak 20kg to jsi vážně přehnal…ale budiž… pedály se normálně točí max rozebereš a domázneš. a cena 2000 to je asi jedinej problém dnes to bude asi cca 2500kč a vejš…A myslím že bez problémů koupíš v obchodě…teda pokud zajdeš do vícero obchodů..Já vybral bez problémů…A nebo bazar stejně v tomhle věku jde o to aby se naučel balanc..teda pokud nemáš v plánu vícero dětí to se vyplatí nové a bude se dědit…(jako u nás)

      0 0
    • Ekscel  

      On by to byl asi docela solidní kšeft, začít vyrábět úplně normální kola pro děti, tak aby měla víceméně „logické parametry“ – menší rám = menší hmotnost a stejné jízdní parametry (tzn.promazaná ložiska na obvyklých místech apod.). Ale asi je tento segment trhu hrozně nezajímavý, tak se vyrábějí kola hlavně barevná, vážící asi 16kg (ano, milí gramaři, „poctivá“ ocelová kola pro 2–3 leté děti váží asi o třetinu více než celoodpružené speciály). Nechápu to, ale možná, že funkční kolo s přijatelnou hmotností by stálo třeba tolik co kolo pro dospělého (tj. min. 6 tisíc) Je nějaký divný ten svět, co v něm žijeme…

      0 0
      • kolombo  

        Kupoval jsem loni kolo pro 8 let a stálo cca 7 tisíc, rám hliník, obě řazení, V-čka. Cena prakticky jako u dospělého kola, ale v oceli vážilo skoro jako dítě :-( , takže Superior v AL provedení byl skoro nutnost.

        0 0
      • wraftler  

        ja som porovnal bika pre 5 rocneho s mojim trialom a vyslo to tak ze ten detsky bol tak o kilo tazsi tj. zhruba 9 kg…

        0 0
    • wroum  

      slusnej vyber vsech moznych detskych kol maj u Sterby. vetsi vyber sem nikde jinde nevidel.

      0 0
    •  

      Ječňák je borec!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.