• dass

    Ahoj, Chci se zeptat,jestli už jse někdo tento maraton jeli(jak se jim líbil),a jestli je tu někdo z mostu kdo jen tak rekreačně jezdí na bike.

    0 0
    • pos3k  

      ano jsem tu :-) Bajkuju bud v Moste nebo v Pze. Bajk mam zatim v Moste, ale budu se zanedlouho prohanet v Pze , teda aspon doufam :-) tento maraton nepojedu (v nohach nemam skoro nic najeto a na trati bych chcipl, ty kopce jezdim furt a pri predstave ze se tam plouzim… :-) Jinak trat se mi dost libi, letos je par zmen. Trat si muzes projet v klidu kdy chces, znaceni je skoro trvale (celorocne) a mapka na webu je dost dobra pro predstavu kudy trat vede . Osobne me nejvic bavi jezdit na Reslu , technicke pasaze tzv. Moira sjzedy jsou casto vohubu. 3 technicke sjezdy na Reslu a sjezd z Hnevina vyzaduji slusnou techniku jizdy ja s nima mam problemy, nektere vyslapy jsou tez obtizne (ale je snazsi slezt a slapat po svych do kopce nez z kopce) Do Mostu se dostanu na pristi vikend tak doufam ze bych mohl aspon zvolna trat projet.

      Myslim ze lidi kolem KL Sportu delaji velmi dobrou praci a vazim si jich.

      info o maratonu tradicne na http://www.klmost.cz/indexm.htm

      0 0
      • dass  

        zcela s tebou souhlasím.V pátek jsem se byl podívat na moiru ,a můžu říc zcela upřímně to není pro mě.Na ten výlet se můžem klidně domluvit.

        0 0
    • MARIN  

      Jel jsem ten prvni rocnik, kdy se jelo pres Branany – Bilinu a okolo Borne, tenkrat se mi trat moooc libila. Pak co udelali ty dva okruhy a kde mi hlavne vadi to 2×nekonecny placani se na Reslu jsem to uz nejel a nepojedu. Jinak proti technickym pasazim na Reslu nic nemam, kdyz to byvalo soucasti zavodu XC libilo se mi to . Proste pod pojmem MARATON si predstavuju trochu neco jineho. Jinak jse z kopcu nad Litvinovem

      0 0
    • error  

      jsem taky z mostu docela se těším bude to letošní sezónu první maraton když se mi nechce vyrážet na krušné hory nebo když nemám čas tak většinou jedu právě na tra? maratonu je to kousek a tra? není špatná moira je super to se musí uznat, ale něco jiného je to sám a něco jiného při maratonu když půlka lidí sleze z kola nemá cenu tam riskovat (teda já jí taky nedam úplně celou ta poslední vracečka je hodně hustá :-) ) ne že bych se chtěl vtírat, ale dyž by se vám chtělo tak bych se k vám rád přidal a můžem vyrazit spolu

      0 0
      • pos3k  

        :-) tak ja na velkou moiru nevjedu :-) mam se rad, mam tam problemy pouze pesmo, malou sjedu (nekdy i s tlamou) a ten technickej sjezdik smerem k z lesa jako by k zahradkam sjizdim, pomalu ale sjizdim :-) jinak ja budu mit bajka jeste chvilku v Moste, pak bude se mnou v Pze. ted o vikendu jsem dal kousek trate a docela blaticko :-) jestli prijedu na vikend tak nebude problem zajezdit, dass pracuje na smeny a nevim jak mu to vyjde, kazdopadne ja nepujdu na bajka pokud budou litat trakare, najezdenejch 200km po vikendech neni moc :-)

        icq 318361561 (muj civilni nick Body ,pos3k pouze na b-f)

        0 0
        • error  

          práci na směny znám jsem na tom úplně stejně podle tohy vypadá i stav km co najezdím takže asi něco jako ty hlavně výkendy a podobně málé a krátké vyjížďky třeba jen na 2hoďky jo a přidal jsem si tě do icq tak se nelkni :-)

          0 0
          • dass  

            Ahojky,tento výkend je maraton a já ho snad pojedu nebo spíš se pokusím,takže to tento výkend nevidím na sraz.Ale možná se domluvíme na jiní termín.

            0 0
            • error  

              no jestli tam v sobotu budeš tak to se tam určitě potkáme já jedu taky je tak říkajíc na domácí půdě to si nemůžu nechat ujít

              0 0
              • pos3k  

                ja se tam budu maximalne motat s fotakem :-) bud s kolem a fotakem bo s fotakem a pritulkyni

                0 0
                • MARIN  

                  tak to se nas tam potka vic.Kdyz pocasi dopreje jedu se tam podivat ale jet to nehodlam opravdu se mi to nelibi (hlavne cast kolem konodromu:)

                  0 0
    • Beeda  

      Tak co jeli jste, jaky dojmy? Me se to konecne povedlo, sice 4 huby, ale slusnej flek, kolo prudilo nastesti vydrzelo:-). Trasa narocna ve stylu XC, Savah s Janou to drsne daly, Malevil byl proti tomu prijemna vyjizdka:-). Organizace vyborna.

      To Lempl: jsi vul takhle to vdat, si byl linej foukat, prisel si o body a bejt mamou tak te priste nikam nevezu.

      B.

      0 0
      • Daf  

        Organizace a zazemi na perfektni urovni. 28. flek nepovazuji za uspech o moc lip bych nezajel i kdybych nemel ten defekt na 30km. Na trati byly pekne tecnicke useky ale taky nezazivne pasaze. Jeste ze se nejely 3 okruhy jako v Lipe me se nechtelo uz do toho druheho :) Jinak gratuluji jel jsi pekne, ja dostal peknou nakladacku :)

        0 0
      • Bulda  

        no, a kdopak ste dal ten premiovej vyjezd? sem si rikal, kdyz uz to stoji zaprd, tak aspon vlak budu mit zadaco :)) ale podruhy sem nahore musel na chvili z toho slizt, to uz byl teda moral

        0 0
      • error  

        nejlepší byly sjezdy je mi jasný, že na ně spousta lidí nadávala, ale pro mě jednoznačně nejlepší, škoda že jsem nedojel myslím, že víc smůly nikdo neměl v posledním sjezdu na reslu jsem píchnul obě kola najednou a když jsem měnil za jednu duši co jsme s sebou měl tak vystřelil ventilek, na třetí občerstvovačce měli poseldní dvě duše tak to bylo ještě dobrý ale potom jsem zlomil montpáku a tim jsem nevydržel s nervama a už se mi nechtěl ani bojovat o dojezd do cíle :-) alespoň, že jsem vyhrál v tombole tričko

        0 0
    • pos3k  

      tak nakonec jsem tam dotazil jenom s pritulkyni a fotakem, nez se holcina vyskrabala na Resl k velky moire tak uz bylo pozde a par bikeru davalo druhe kolo. Byl jsem z toho tak rozladenej, ze kdyz jsem konecne videl jak se do Moiry riti sebevrazi tak jsem ani nezapl fotak. A mam mindrak pac jsem videl, ze se da sjet uplne cela (cislo si nepamatuju ale asi domaci, modry Moira dres i s logem KL sportu, kvilejici vecka :-) No na druhou stranu jsem videl taky par padu. Na hipodrom jsem uz holku nedostal :-)

      Jinak pocasi v den zavodu se podarilo.

      Ja jel trat v patek, od zacatku na Resl a koncil jsem pri vraceni na Resl. Tlamu se mi podarilo hodit kupodivu na singletrailu za autodromem, krece jsem dostal pri obkrouzeni Matyldy (ten velkej rybnik :-) takze vyslap na Hnevin jsem nedal. A ani nedam kdyz budu cerstvej :-) Hodne me prekvapila cast na Siraku, kdy ze serpentyn to vede do lesa, obcas se pesina zmenila v oraniste, kratke vyjezdy a sjezdy,strefit se mezi spravne stromy, hodne technicke. Doma jsem smyl vrstvu soli a vytahl cerneho pasazera z nohy, kliste jedno vosklivy.

      0 0
    • McBlacky  

      koukám že jsem chyběl někde kde to konečně stálo za to. Tužší sjezdy, výšlap o prémii. Sakra to jsem lama. je trat značená celoročně?

      0 0
      • error  

        značená je, žluté šipky na stromech a zemi většinou zůstávají, občas se stane, že někde chybý neni to kdoví jak strašné teda pro mě :-), ale sjezdy a výšlapy jsou v okolí stejně doménou tří kopců, které jsou blízko u sebe resel hněvím a širák, není problém se domluvit

        0 0
      • pos3k  

        jak uz je napsano vyse, trat je znacena celorocne a z 99 % ji muzes projet celou. Nevim jak je to primo v arealu hipodromu u drahy :-) Jo a z Phy od 11.6.05 opet zacne jezdit cyklobus Pha-Louny-Most-Litvinov-Hora Sv. Kateriny (v patek a v nedeli oba smery)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.