vidla 75kg, kotuc, hrubsie zachadzanie

6 nepřečtených
  • ROpa

Na GT Avalanche 0.0 disc mam Pilota XC 80mm 2003. Kedze je dost poruchovy uvazujem nad novou vidlicou. Toto si predstavujem:

1. parametre a funkcnost aspon ako Pilot
    2. spolahlivost
    3. pevnost – kotucovka, vacsinou xc, niekedy drsnejsi zjazdik, daky skok do 50cm, korene, kamene atd…
    4. jazdec 75–80kg
    5. zdvih – hmm Pilot na 100mm je moc, dviha mi predok pri jazde do prudsieho kopca, chcelo by to do 100mm alebo vidlu ktora je pri vyssom zdvihu kratsia ako pilot na 100 :-)
    6. Cena hmm do 10.000 Kc by bolo super ale ked bude treba viac, radsej si priplatim

Viem ze vidlice sa tu preberali 100× ale po 2 hodinach citania som z toho viac zmatany ako predtym…

ROpa

0 0
      • Seveřan  

Mám jí teprve chvilku a dojem z ní je zatím fantastickej. Předčila očekávání. Doporučuju taktéž. Vážím 95 kg a v pohodě, nekroutila se a široké možnosti nastavení. Na webu dobré hodnocení a údajně srovnatelná s daleko dražším FOXEM.

0 0
    • McBlacky  

drsnější sjezdík a 100 ti je moc :)) ta Reba by mohla být cool, nebo mx comp eta, ty jsou nižší. možná black 80,

0 0
      • ROpa  

no veru radsej by som chcel vacsi zdvih ale vravim ked som skusal dat pilota na 100mm tak uz to bolo len tak-tak. Vratil som ho na 80mm a je to idealne, dovolim si tvrdit. Neviem do akej miery je celkova dlzka (vyska) vidlice pri rovnakom zdvihu u roznych typov vidlic rozdielna ale ak by niektora vidla mala pri vacsom zdvihu ako pilot korunku nizsie bolo by to super :-) mohol by som si dovolit vacsi zdvih a este stale by som bol v kopci v pohode…

0 0
        • ROpa  

vyzera to tak ze si zatial aj sam odpoviem, bol som zmerat na bajku max vzdialenost od osky po vrch korunky a na pilotovi 80mm to je cca 460mm… nasiel som na webe marzocchi technical sheet a napr. MX series 85mm maju tento udaj 458mm… k inym RS napr. Reba som nikde taketo info nenasiel, este skusim pozriet toho Blacka…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse