• p.biker

Letos jsem si pořídil hydr. brzdy HOPE mini.Při delších sjezdech mi začne zadní střašně hučet a jako by vibrovat. Chvění (kousavé) se přenáší do celého rámu.Jak jim dám trochu oddechnout (zchladnout) tak je vše zase OK. Nemůžete poradit co s tím? Díky.

0 0
    • PePu  

Zkus nektere rady odsud http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?…

0 0
    • filipes  

me to dela Hope Mini s originalnima destickama na predku – takovej zvuk frr jako trepotani latky ve vetru. Dela to pri jemnem brzdeni, kdyz jsou brzdy zahraty.

0 0
      • kankrlicek  

Jo, mě taky. A pro srovnání: ve předu mám vlnitý kotouč, vzadu bez vlnek. Už vidím ty poznámky, tak to zkusím i jinak. Obvod předního kotouče není pravidelný kruh, ale vlnovka. Vzadu je to kruh. A tento zvuk (mě se to teda líbí) mi dělá jen předek, zadní brzda nevrní :)

0 0
        • p.biker  

mámHope mini s org. destičkami a kotouči (vlnité) a dělá mi to po zahřátí jen zadní, v kotouči to asi nebude.

0 0
    • admxx  

viz. zacatek filmu divoke vcely:-))) HOPEte holky HOPEte!!!…:-)))))

0 0
    • Charlie_R  

Mam to same na GT Avalanche 1.0 s brzdami Hayes Sole. Vibruje pouze zadni brzda tak po druhem az tretim zabrzdeni. Uz mi to 4× serizovali ¨jako reklamaci,ale dela to porad. Uz mne nebavi neustale jezdit do servisu

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.