• Dobry den. Mam problem. Koupil jsem jete kolo (neni predmetem dotazu (:) a k nemu jsem dostal tachometr Specialized (nevim typ, je 8funkcni, zluty). Chtel bych se zeptat, jestli nevite, kde by se dal sehnat manual ci tak neco. Predevsim jak se nastavuje ukazovani v milich a kilometrech, pak co je ta ikonka vlevo nahore vypadajici jako hodiny. Vsem moc diky.

0 0
    • enjoy  

nerikej ze na to neprijdes sam:-)

0 0
      •  

No covece, prisel jsem na to, ale nevim jiste jak se to dela. Ted uz vim co je ta ikonka, jsou to hodiny, ale opet nevim, jak je nastavit, ackoliv se mi to uz jednou podarilo:) no nic, dik

0 0
        • Gatier  

Este nam o tom chvilu rozpravaj :-)

0 0
        • enjoy  

to jsem ti chtel rict ze to asi budou hodiny.zkus jestli se nenastavujou delsim zmacknutim nejakyho cudlu.

0 0
          • enjoy  

tak to je podruhy za celou dobu co se nekdo tefil na sekundu presne.no nic:-)

0 0
          •  

no, ja sem takovej nedockavec, ze i kdyz bych na to casem asi prisel sam, prisel bych na to. Ale tohle bude lahudka:), protoze u nekterejch tachacu to nejde. A to nastavovani celkoveho poctu najetych km. Docela by to mrzelo, kdyz by dosla baterka. No nic, uz sem otravnej, tak ja radsi zalezu:)

0 0
            • destr  

Nemáte někdo tacháč speedzone elite?? Jakej je? Stojí za to?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.