• ripal

co rikate na tento model autoru:)?

0 0
    • BOREK  

mam 05, muj prvni bike

0 0
      • enjoy  

na svuj prvni bike si jeste pockas,treba bude hned po tomhle:-). delam si srandu:-),at ti slouzi.

0 0
    • Corbett  

Měl jsem asi tak 5 – 6 roků starý model. Pevná vidle a staré dobré Sh. STX, nebo co to bylo. Jezdil jsem v klipsnách, bez přilby, v bavlněném tryčku a kra?asech, no prostě pohoda. Jen tak na vyjížďky, 15km do Luhačovic, tam 2 pivka a zpátky. Měl jsem to na celý den a to jsem si myslel jaký jsem cyklista. Pak mě kámoš přemluvil abych s ním jel Drásala. Tak jsem kolo zgenerálkoval, dal tam vidli a nášlapy a také se trochu připravil. Odjel jsem Drásala a protože mě to začlo bavit, tak jsem si loni koupil nové kolo – Schwinn moab comp. Proč to tak složitě všechno vykládám? Chci říct, že tím že jsem přesednul na výše uvedené kolo, jsem zrychlil tak o 10%. Nevím jestli mě prostě sedí víc geometrie nebo co, ale teď když to srovnám, k authoru bych se už nikdy nevrátil.

0 0
      • McBlacky  

je to změna…docela mě baví hláška jednoho maníka z mtbr.com „With this new bike I smash all my personal records on my favourite trails“

ten kinetic je výbavou a cenou divnej. Pořád si stojím za tím, že na pořádný ježdění nemá cenu jít pod moduse…

0 0
    • HS  

ber ho. mam model 2002 a dalo sa na nom vozit a aj nieco odjazdit. len tie brzdy tam vtedy boli uplne nah**** (tektro). k tomu zrychleniu, z tractiona som presedlal na meridu team ed. disc a tiez som daval porade vsetky svoje stare rekordy …

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz