• corse1

přesvedčili jste mě do hydraulik (od bb7) a teď prosím o radu jestli julie05(2998,–) nebo m525(2437,–).Potřebuju na předek. díky

0 0
    •  

julču nebrat, 525 je dobra bezudržbova brzda, s touhle magurou sou jen problemy, myslim ze tu nejake topiky s touhle problematikou uz jsou tak zkus pohledat

0 0
      • corse1  

Díky něco jsem našel,ale ne porovnání těchhle dvou. Je velikej rozdíl 160,180,203 kotouč v dávkovatelnosti?

0 0
        • Pá-dlista1  

160 se teoreticky lip davkuje, protoze ani s pakou na riditkach ti to nezabrzdi jako 203 :) Jinak k tematu. Rozhodne 525 a to jsem do jiste miry antishimanista :)

0 0
    • vlk  

z těchto dvou 525

0 0
    • wroum  

Julie 05 uz by mely byt v pohode (narozdil od 03), ale stejne bych radsi 525 – to je totiz naprosto bezproblemova brzda a daj se sehnat mnohem lepe nahradni dily nez na megeru.

0 0
    • corse1  

díky za radu,bude 525.Ale chtěl bych dát alespoň 180,jaký kotouče jsou použitelný pro tuhle brzdu – peníze/užitek?

0 0
    • icewind  

mam 525, s julcou nemam zkusenosti.no asi takhle na XC suppa, ale na HC nic moc, brzdi vlazne, kotouc se rychle zahriva a pak skrta jak blazen. rozhodne doporucuji min HAYES HFX 9…

0 0
    • corse1  

koukám když dokoupim 203 + adaptér,tak jsem skoro na ceně Hayes – HFX – 9 HD 8" – bude lepší?

0 0
    • pitelboy  

jedíně 525

0 0
    • pes_brok  

Da sa este uvazovat o brzde Diatech? http://www.cykloprofi.cz/…c_brake.html

0 0
      • Pá-dlista1  

Proc by se nedalo? Blby je, ze bude brzdit jako obe dotazovane dohromady :) A nejspis bude nepatrne tezsi.

0 0
    • banditos  

Já do toho nechci moc kecat, ale raději bych sáhnul po HFX 9. Jsou v pohodě, nemusíš se o ně starat a brzdí fantasticky.

Měl jsem možnost jezdit XT od Shimana a to jsou hrozný jedáky.

MJ jsou dle mého názoru přkonaný, byly cool tak před 3 rokama.

0 0
    • Radek Broz  

Rozhodne tu BB7 (a to mam, podotykam ze „zatim stale jeste“ hydrauliky).

0 0
    • corse1  

Tak je doma HFX9 HD8".Snad mi teď nezkazíte radost něčím za poloviční cenu co líp brzdí.

Všem dík

0 0
      • mrazík  

okoštoval jsem několik kotoučových hydraulik, ale 525 jsou fakt super anení potřeba vymýšlet HAYESi natož nedej bože problémomové jakékoliv MAGURI

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.